Commerciële inhoud | Alleen nieuwe klanten | 18+

Het is heel nuttig om te bekijken hoe het zit met de odds EK 2020 voordat je gaat inzetten. De noteringen of odds vertellen je namelijk hoeveel je kan ontvangen voor elke euro die je inzet. Een goede vergelijking maken tussen de verschillende bookmakers is daarom van groot belang.

EK 2020 – 2021 : kansen voor de volgende wedstrijden

[bcblocks type=”Sports – Event List” template=”1″ sport_sport=”1″ sport_outcome_type=”1×2″ sport_tournament=”50″ tournament_id=”12715″ sport_events_number_limit=”5″]

Odds EK 2021 : de finale winnaar

Het zal je waarschijnlijk niet verbazen dat de populairste weddenschap die van de eindwinnaar is van het EK 2020. Veel gokkers plaatsen al een ante-post weddenschap omdat dit een weddenschap op langere termijn is.

Als je namelijk nu al gaat gokken op de uiteindelijke winnaar van het EK 2020 liggen de odds veel hoger dan als je dit doet vlak voor de finale. Hoe meer duidelijkheid er is rond de winnaar, hoe lager de noteringen gaan liggen bij de bookmakers. Houd er dus steeds rekening mee dat de odds heel veranderlijk zijn en dat het voordelig kan zijn om op het juiste moment in te zetten.

Hieronder vind je onze vergelijkende tabel met de odds EK 2020 (08/07/2021):

Bookmaker 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Engeland

 

🇮🇹 Italië

 

Circus
circus ek 2021
1.80 1.90
Ladbrokes

ladbrokes odds ek

1.80 1.95
Betway

betway odds ek 2021

1.82 1.98
Unibet

Odds EK 2020 (2021): zo scoor je de beste odds bij de beste bookmakers 1

1.73 2.12
Bet777

bet777 odds ek

1.83 1.95

Odds EK 2020 – 2021: andere weddenschappen

Natuurlijk kun je naast de eindwinnaar ook inzetten op tal van andere situaties. Zo kun je inzetten op de top goalscorer, de winnaars van de groepen, enzovoort.

Odds EK 2020 kwalificatie

Momenteel zijn de verschillende groepen in de kwalificerende voorrondes volop bezig. Er zijn 10 groepen met vijf of zes landen die tegen elkaar strijden om te kunnen deelnemen aan het EK 2020. De beste twee ploegen per groep mogen doorgaan.

Het is erg leuk om in te zetten op de winnaars van de verschillende groepen en op die manier een mooie winst binnen te halen. Als we gaan kijken naar groep I (de groep van België) zien we dat België momenteel aan de top staat met 5 doelpunten en 1 tegenpunt, gevolgd door Rusland met ook 5 doelpunten en 3 tegenpunten. België en Rusland staan overduidelijk aan de leiding tot nu toe. Het zou dus verstandig zijn om te gokken op deze twee landen als winnaars van groep I. Natuurlijk is er nog geen absolute zekerheid omdat er nog een heleboel wedstrijden gespeeld moeten worden.

In het overzicht hieronder zie je onze voorspellingen van de winnaars van de groepen:

Odds EK 2020 Top goalscorer

De top goalscorer is ook een veelgebruikte weddenschap tijdens het EK 2020. Wie zal de meeste doelpunten scoren? Als jij hier een duidelijk idee over hebt, kun je een weddenschap plaatsen.
Om de top goalscorer te kunnen bepalen is het belangrijk om te kijken naar de landen die het meeste kans maken om titel te winnen op het EK 2020. Frankrijk, Engeland, Spanje en België maken zeker een goede kans aangezien dit de betere ploegen zijn.

Voorlopig zijn we erg onder de indruk van de prestaties van Lionel Messi. Hij won de Gouden Schoen omdat hij de meeste goals heeft gescoord. In onze voorspellingen staat hij dan ook met recht en rede op de eerste plaats om de top goalscorer van het EK 2020 te worden.

Hieronder vind je een overzicht van onze voorspellingen voor de top scorer EK 2020:

Top Odds EK 2020 top goalscorer
1 Lionel Messi
2 Olivier Giroud
3 Kylian Mbappé
4 Pierre-Emerick Aubameyang
5 Robert Lewandowski

EK 2021 odds favorieten en buitenstaanders

Wil je graag nu al een gokje doen op de eindwinnaar van het EK 2020? Kijk dan eens naar de favorieten van de bookmakers en ook de buitenstaanders. Als je inzet op een sterke ploeg zoals Frankrijk of Engeland maak je een goede kans om te winnen. Het nadeel van inzetten op de favoriete ploegen is dat de odds minder hoog liggen en je dus ook minder geld kan terugkrijgen.

Het is veel voordeliger voor de gokker om in te zetten op ploegen die misschien iets minder populair zijn, maar toch ook heel sterk uit de hoek kunnen komen. Denk maar aan België, Kroatië, Portugal, Nederland en Italië. Als je inzet op deze teams, kun je hogere odds scoren bij de bookmakers en dus ook meer winst maken. Je kansen om te winnen liggen dan natuurlijk wel iets lager.

Hieronder een overzicht van de drie topfavorieten en de drie buitenstaanders:

EK 2020 topscorer EK 2020 odds topscorer Unibet
Cristiano Ronaldo

🇵🇹

2.40
Kane Harry

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿

4.25
Ciro Immobile

🇮🇹

101.00

EK 2020 – 2021 beste odds en voordelen

Als je gaat gokken op het EK 2020 wil je dit natuurlijk doen bij de beste bookmakers met de beste odds. Een grondige vergelijking is dan erg belangrijk.

Sommige bookmakers geven betere odds dan anderen. Daarnaast is het ook belangrijk om na te gaan welke voordelen je nog allemaal kan scoren als je je inschrijft bij een aanbieder. Meestal moet je je namelijk registreren om een inzet te kunnen plaatsen. Voor spelers die zich inschrijven worden er vervolgens speciale voordelen aangeboden. Zo kun je bij sommige bookmakers genieten van gratis extra speelgeld bovenop je storting, een gratis weddenschap of andere geschenken.

Kijk dus zeker niet alleen naar de odds, maar ook naar de andere aspecten van de bookmaker. Heeft de aanbieder een handige mobiele app? Kun je alle wedstrijden vlot live streamen? Hoe zit het met het aanbod en kun je gemakkelijk contact opnemen met de klantenservice? Heb je zelf geen tijd om dit allemaal uit te zoeken? Geen probleem. Wij deden de vergelijking voor jou en maakten er een handig overzicht van.

In de onderstaande tabel vind je de beste bookmakers met de beste odds en voordelen:

FAQ’s beste odds EK 2020 – 2021

Welke odds worden er aangeboden tijdens het EK 2020?

De odds die worden aangeboden verschillen per bookmaker. Het is dus verstandig om de noteringen van de aanbieders goed met elkaar te vergelijken. Wil je zoveel mogelijk winst opstrijken, dan zet je best zo vroeg mogelijk in. Dan liggen de odds namelijk het hoogst. Zet je vlak voor of tijdens de wedstrijd in, dan liggen de odds een stuk lager en kun je dus ook minder winnen.

Hoe krijg ik toegang tot de odds en de weddenschappen?

Iedereen kan de verschillende odds EK 2020 van de bookmakers bekijken. Hiervoor hoef je je niet in te schrijven. Je surft gewoon naar de website van de aanbieder van jouw keuze en je kijkt bij de sportwedstrijden naar het overzicht met de odds.

Wil je vervolgens een weddenschap plaatsen? Dan dien je eerst het registratieproces van de bookmaker te doorlopen. Je vult dan een formulier in met je persoonlijke gegevens waarna je kan inloggen op je account. Daarna kun je een eerste storting doen en een weddenschap plaatsen via de website van de bookmaker.

Hoe werken de odds EK 2020 als je live gaat inzetten? Is dit mogelijk tijdens het EK 2020?

Ook tijdens het EK 2020 kun je probleemloos live gaan inzetten. Als je bent ingeschreven bij de bookmaker kun je via een live streaming de wedstrijd volgen en tegelijkertijd een weddenschap plaatsen. Het EK 2020 is een belangrijk evenement. Er zullen dus heel wat interessante voordelen en odds aangeboden worden door de bookmakers.

Waar je wel rekening mee moet houden tijdens het live wedden is dat de odds dan meestal het laagst liggen. Dit komt omdat de kansen van je weddenschap hoger liggen. Tijdens de wedstrijd heb je namelijk veel meer informatie en kun je je kansen om te winnen ook aanzienlijk verhogen.

Wanneer is het beste moment om in te zetten op het EK (hoge odds)? En wanneer voor top goalscorer?

Wil je de hoogste odds en dus een zo hoog mogelijke winst scoren? Dan is nu het beste moment op in te zetten. Hoe verder je vòòr aanvang van de wedstrijd inzet, hoe hoger de odds. Dit geldt ook voor de topscorer. Hoe langer je wacht met het plaatsen van je weddenschap, hoe lager de odds voor top goalscorer gaan liggen. Zet dus zo snel mogelijk in als je wilt profiteren van hoge odds en wacht niet tot vlak voor de wedstrijd.

Welke speciale voordelen worden er aangeboden tijdens het evenement?

Sommige bookmakers zullen je extra hoge odds aanbieden als je een bepaalde inzet plaatst. Het is dus zeker de moeite waard om de bookmakers grondig te evalueren alvorens je je weddenschap vastlegt. Daarnaast kun je meestal ook profiteren van speciale aanbiedingen als je tijdens het evenement een storting doet op je account.