Nederland vs Tsjechië odds : woorspellingen & wedtips

Commerciële inhoud | Alleen nieuwe klanten | 18+

Op papier is deze wedstrijd van de achtste finale niet de wedstrijd die het mooiste spel zal bieden. Maar het zal de moeite waard zijn om te kijken, want het zou een vrij open wedstrijd kunnen worden.

[bcblocks type=”Sports – Event Odds” template=”3″ sport_event=”2767771″ sport_event_data=”” sport_outcome_type=”1×2″ category=”0″ sport_limit=”0″]

Beste kansen om te wedden op Nederland Tsjechië op Euro 2021

De kansen voor deze ronde van 16 zijn al bekend. In de onderstaande tabel vind je de beste.

[bcblocks type=”Sports – Event Odds” template=”4″ sport_event=”2767771″ sport_event_data=”” sport_outcome_type=”1×2″ category=”0″ sport_limit=”0″]

Wedstrijdinfo, statistieken, live en head-to-head tussen Nederland en Tsjechië.

De wedstrijd vindt plaats op 27 juni om 18.00 uur in Boedapest. Nederland, eerste van hun groep, zal het opnemen tegen Tsjechië, derde van hun groep. In de tabel hieronder vind je alle statistieken van de wedstrijd live met het balbezit, het aantal schoten, het aantal kaarten en tenslotte de kansen om je te helpen jouw weddenschappen te kiezen. Zoals altijd in de finale zal de uitschakeling per wedstrijd gebeuren, wat voor veel spanning zorgt tijdens de wedstrijd.

Flash-Back op de laatste wedstrijden tussen de twee teams

Het is al enkele jaren geleden dat de twee teams voor het laatst tegenover elkaar stonden, hun laatste confrontatie was in de kwalificatiefase van Euro 2016. Destijds wonnen de Tsjechen twee keer met één doelpunt voorsprong.

🇳🇱 Nederland op Euro 2021

In de groepsfase heeft Oranje geen enkele fout gemaakt. Het is logisch dat zij de favorieten zijn voor deze wedstrijd. De enige twijfel zit in de verdediging, waar de afwezigheid van Virgil Van Dijk lijkt te wegen. Zij zullen zich moeten voorbereiden om tegen een solide defensief blok te spelen en voorzichtig te zijn met de Tsjechische tegenaanvallen.

Alles over Nederland bij de Euro >>

🇨🇿 Tsjechië op Euro 2021

De Tsjechen zullen proberen met hun eigen wapens te vechten. Ze moeten proberen de tegenaanval te spelen en te verdedigen met een laag blok. Ze hebben nog steeds een troef, Patrick Schick. De aanvaller is sinds het begin van de competitie op dreef en hij zou de sleutel kunnen zijn van de Tsjechische aanval.

Casino +21 Sportweddenschappen +18 Gok met mate ! Gokhulp