België vs Portugal Odds : voorspellingen & wedtips | EK 2020 – 20021

Commerciële inhoud | Alleen nieuwe klanten | 18+

De spanning stijgt naarmate de Ronde van de achtste finale nadert. Op 27 juni zullen twee grote voetbalnaties tegenover elkaar staan. In dit artikel ontdek je de kansen en statistieken van deze wedstrijd die explosief belooft te worden.

[bcblocks type=”Sports – Event Odds” template=”3″ sport_event=”2767770″ sport_event_data=”” sport_outcome_type=”1×2″ category=”0″ sport_limit=”0″]

Beste kansen om te wedden op Portugal-België op Euro 2021

Nu de ronde van achtste finale nadert, geven de exploitanten kansen vrij om te wedden. Hieronder vind je de meest interessante kansen op de markt.

[bcblocks type=”Sports – Event Odds” template=”4″ sport_event=”2767770″ sport_event_data=”” sport_outcome_type=”1×2″ category=”0″ sport_limit=”0″]

Wedstrijd info, statistieken, live en head-to-head tussen Portugal en België

De wedstrijd vindt plaats op zondag 27 juni om 21:00 uur. Het zal plaatsvinden in Sevilla. Portugal zal het opnemen tegen België, eerste van groep B en Portugal derde van groep F. Hieronder kun je alle statistieken live bekijken: schoten, balbezit, ontvangen kaarten. Je vindt er ook alle kansen om in te zetten. Wat deze wedstrijd betreft, kunnen we ervan uitgaan dat België de favoriet is dankzij zijn ervaren ploeg. Maar Portugal is niet in ruste, bovendien beschikt het over een speler die een wedstrijd bij een actie kan veranderen, Cristiano Ronaldo.

🇧🇪 België op EK 2020 – 2021

De Belgen hebben nog geen wedstrijd verloren in de groepsfase, en zagen er in slechts één helft, tegen Denemarken, gedomineerd uit. Zij moeten nu deze goede start van het Euro bevestigen door titelverdediger Portugal te verslaan. Als België het Euro wil winnen, zullen ze alle favorieten moeten uitschakelen en Portugal is er daar één van.

Hoe dan ook, deze wedstrijd zal twee geweldige teams tegenover elkaar zetten.

🇵🇹 Portugal op EK 2020 – 2021

Portugal slaagde erin om uit de groep des doods te geraken toen ze voor enkele minuten werden uitgeschakeld. Tegen Frankrijk speelden ze een overtuigende eerste helft voordat ze in de tweede helft geleidelijk aan verdwenen. Ze konden nog steeds rekenen op twee strafschoppen om het punt binnen te halen.

Ze zullen beter hun best moeten doen om België te verslaan en te blijven dromen van de dubbel.

Casino +21 Sportweddenschappen +18 Gok met mate ! Gokhulp