Italië vs 0ostenrijk Odds : voorspellingen & wedtips

Commerciële inhoud | Alleen nieuwe klanten | 18+

In deze ronde van de achtste finale van het EK 2021 op 26 juni 2021 staan twee landen tegenover elkaar: Italië en Oostenrijk. Wie zal de kwartfinales bereiken? Bekijk de kansen, statistieken en head-to-head voor deze wedstrijd.

Beste kansen om te wedden op Italië – Oostenrijk in het EK 2021

Voor deze ronde van de achtste finale hebben de bookmakers de weddenschappen al vrijgegeven. Hieronder vind je de tabel met de beste odds van alle bookmakers.

[bcblocks type=”Sports – Event Odds” template=”3″ sport_event=”2767768″ sport_event_data=”” sport_outcome_type=”1×2″ category=”0″ sport_limit=”0″]

Wedstrijd info, statistieken, live en head-to-head tussen italië en Oostenrijk

Deze wedstrijd in de ronde van de achtste finale vindt plaats op zaterdag 26 juni om 21.00 uur in het Wembley Stadium in Londen.

Italië, eerste van groep A, zal het opnemen tegen Oostenrijk, tweede van groep C. Hieronder zie je alle live statistieken van de wedstrijd zoals het aantal schoten, balbezit of het aantal kaarten en natuurlijk de kansen om je te helpen wedden. Zoals elke wedstrijd in de knock-out ronde zal het een spannende aangelegenheid worden, ook al begint Italië met een voordeel.

[bcblocks type=”Sports – Event Odds” template=”4″ sport_event=”2767768″ sport_event_data=”” sport_outcome_type=”1×2″ category=”0″ sport_limit=”0″]

Italië en Oostenrijk wedstrijd geschiedenis, statistieken en resultaten

Italië en Oostenrijk hebben elkaar niet meer ontmoet sinds een vriendschappelijke wedstrijd in 2008 die eindigde in een 2-2 gelijkspel. Voordien hadden ze elkaar vier keer ontmoet op het WK en twee keer op het EK.

De Oostenrijkers hebben nog nooit gewonnen. Ze staan dit jaar dus tegenover elkaar, 13 jaar na hun laatste ontmoeting, maar één ding is zeker, deze wedstrijd zal anders zijn dan alle andere.

🇮🇹 Italië op het EK 2021

De Italianen eindigden ongeslagen in de groepsfase, maar meer dan dat, Italië heeft zijn laatste 30 wedstrijden niet verloren, behalve tegen Portugal in het najaar van 2018. Het is zelfs het eerste land dat alle drie de wedstrijden in de groepsfase heeft gewonnen zonder ook maar één tegendoelpunt te incasseren.

Het is dus met het volste vertrouwen en zeker van hun kracht dat Italië het opneemt tegen Oostenrijk om te proberen nog meer records te breken.

🇦🇹 Oostenrijk op het EK 2021

Het parcours van Oostenrijk is iets gecompliceerder geweest. Na een goede openingswedstrijd tegen Noord-Macedonië, konden de Oostenrijkers niets uitrichten tegen Nederland voordat ze de kwalificatiewedstrijd tegen Oekraïne wonnen. Onder aanvoering van aanvoerder David Alaba, waren de mannen van Franco Foda solide in hun aanpak. Het enige minpuntje was de blessure van spelverdeler Christoph Baugmartner, wat tegen de Italianen een echte klap zou kunnen zijn.

Casino +21 Sportweddenschappen +18 Gok met mate ! Gokhulp