Oekraïne vs Engeland odds : voorspellingen en wedtips | EURO 2020 – 2021

Commerciële inhoud | Alleen nieuwe klanten | 18+

In de laatste kwartfinale van dit Euro 2020 neemt Oekraïne het op tegen Engeland. Bijzonder aantrekkelijk sinds het begin van de Europese competitie, zal het Oekraïense team proberen een groot huzarenstukje te maken in deze wedstrijd.

[bcblocks type=”Sports – Event Odds” template=”3″ sport_event=”2767868″ sport_event_data=”” sport_outcome_type=”1×2″ category=”0″ sport_limit=”0″]

Vergelijk de beste Oekraïne vs Engeland Euro 2020 kansen

Het zal echter een zware opgave worden tegen de Three Lions, die grote ambities hebben voor dit EK. Focus op de beste kansen van Oekraïne – Engeland.

[bcblocks type=”Sports – Event Odds” template=”4″ sport_event=”2767868″ sport_event_data=”” sport_outcome_type=”1×2″ category=”0″ sport_limit=”0″]

Wedstrijd info, stats en live score voor Oekraïne vs Engeland

Zeker, Oekraïne toonde een mooi gezicht in hun vorige ronde tegen Zweden. De ploeg van Andriy Shevchenko zou echter een groot probleem kunnen hebben tegen een van de grote favorieten voor dit Euro 2020. Omdat ze in hun vorige wedstrijd extra tijd moesten spelen, zullen ze meer afgestompt aankomen dan hun tegenstanders. Vooral omdat Engeland in de vorige ronde zeker meer vertrouwen had gekregen door Duitsland uit te schakelen.

Oekraïne vs Engeland: Statistieken & Resultaten

Zin om te wedden op deze Oekraïne vs Engeland? Ontdek alles wat je moet weten voordat je inzet op deze kwartfinale van Euro 2020.

🇺🇦 Oekraïne op Euro 2020 – 2021

Oekraïne kan nu al worden beschouwd als een van de leuke verrassingen van dit Euro 2020. Toch heeft de ploeg van Andriy Shevchenko lang moeten wachten om te weten te komen of ze al dan niet bij de laatste 16 van de Europese competitie zouden spelen. Zij hebben in de groepsfase slechts één keer gewonnen van Noord-Macedonië (2-1). Door die overwinning behoorden zij echter tot de beste ploegen van de derde plaats. Het Oekraïense team nam het vervolgens op tegen Zweden!

Oekraïne had hun handen vol in de Ronde van 16. Hun tegenstanders waren bovenaan geëindigd in hun groep, vóór onder meer Spanje en Polen. Na een score van 1 tegen 1 moesten de twee ploegen verder in extra tijd. De Oekraïners moesten de extra tijd inlassen om hun hoop op een plaats in de volgende ronde levend te houden. Marcus Danielson werd in de 98e minuut uit het veld gestuurd. En Artem Dovbyk maakt van de gelegenheid gebruik om zijn ploeg de overwinning te bezorgen in de 121ste minuut van het spel!

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 England op Euro 2020 – 2021

Voorlopig heeft Engeland de klus geklaard. In de groepsfase van dit Euro 2020 moesten de Three Lions het opnemen tegen Kroatië, Schotland en Tsjechië. Door zeven punten te pakken in de drie wedstrijden, kon de Engelse ploeg bovenaan de groep eindigen. Gareth Southgate’s ploeg moest een zware test doorstaan om de kwartfinales van de Europese competitie te bereiken. Engeland stond in de vorige ronde tegenover Duitsland.

De Three Lions konden rekenen op doelpunten van Raheem Sterling en Harry Kane om er met de overwinning vandoor te gaan (2-0)! De overwinning zou de Engelse spelers een boost van vertrouwen moeten geven voor de toekomst. Het is een geweldige manier om naar de kwartfinales te gaan, die binnen hun bereik liggen. Zij zullen de intentie hebben om een nieuwe overwinning te boeken en de laatste vier van dit Euro 2020 te bereiken.

Casino +21 Sportweddenschappen +18 Gok met mate ! Gokhulp