Beste bookmakers EK 2020 – 2021

Commerciële inhoud | Alleen nieuwe klanten | 18+

Wil je wedden bij de beste bookmakers EK 2020? Lees dan zeker verder! Hieronder bespreken we op welke website je het beste terecht kan om een gokje te wagen op het komende EK.

Beste goksites voor EK 2020 – 2021

Als je graag wilt wedden EK 2020, is het niet altijd eenvoudig om een goede keuze te maken. Er zijn namelijk zoveel bookmakers om uit te kiezen. Zie je door de bomen het bos niet meer? Geen paniek. Wij gingen op onderzoek uit en zetten de beste bookmakers EK 2020 voor jou op een rij:

Beste bookmakers ek 2020 EK 2021 aanbiedingen Bezoek de bookmaker
Circus
circus ek 2021
Red Fan Challenge : Meer dan €50.000 aan cadeaus [bcblocks type=”CTA” template=”1″ operator=”circus” text=”Bezoek Circus”]
Ladbrokes

ladbrokes ek 2021

Verhoogde notering voor niewe klanten [bcblocks type=”CTA” template=”1″ operator=”ladbrokes” text=”Bezoek Ladbrokes”]
Betway
betway ek 2021
BetYourWay met de bet builder

betWay boost

[bcblocks type=”CTA” template=”1″ operator=”betway” text=”Bezoek Betway”]
Unibet

unibet ek 2021

De beste noteringen [bcblocks type=”CTA” template=”1″ operator=”unibet” text=”Bezoek Unibet”]
BetFIRST

betfirst ek 2021

Power up : beste en op vooraf geselecteerde voetbalwedstrijden [bcblocks type=”CTA” template=”1″ operator=”betfirst” text=”Bezoek Betfirst”]

Het EK 2020 komt alsmaar dichterbij en dat is goed nieuws voor de liefhebbers van voetbal. Dit jaar wordt het Europese Kampioenschap extra speciaal omdat de wedstrijden in maar liefst 12 verschillende gastlanden georganiseerd worden.

Naar aanloop van het EK 2020 zitten weer heel veel voetbalsupporters op het puntje van hun stoel. Dit evenement is dan ook echt een feest voor het Europese voetbal. De verwachtingen voor onze Belgische Rode Duivels liggen erg hoog. En ook landen als Engeland, Duitsland en Frankrijk worden hoog ingeschat.

EK 2020 – 2021: kansen voor de volgende wedstrijden

[bcblocks type=”Sports – Event List” template=”1″ sport_sport=”1″ sport_outcome_type=”1×2″ sport_tournament=”50″ tournament_id=”12715″ sport_events_number_limit=”5″]

Zo hebben we de beste bookmakers EK 2020 – 2021 geselecteerd

Na een grondige vergelijking zijn we uitgekomen bij de drie beste bookmakers om bij te wedden op het EK 2020. Tijdens deze vergelijking hebben we rekening gehouden met verschillende factoren zoals de odds, het aanbod, de promoties en de live streaming. Dit zijn immers de belangrijkste criteria om rekening mee te houden als je gaan wedden EK 2020.

Natuurlijk is onze top drie subjectief omdat elke speler andere voorkeuren heeft. Heb je een andere bonus EK 2020 gezien die meer aansluit bij jouw wensen? Kies dan voor een andere bookmaker die niet in onze top drie staat.

unibet ek 2021

Aanbod en odds

Natuurlijk is het aanbod erg belangrijk als je een bookmaker gaat uitkiezen. Gelukkig is voetbal een sport die bij de meeste bookmakers erg uitgebreid is. Een goede sportwebsite beschikt over voetbalwedstrijden uit binnen- en buitenland.

Toernooien zoals het EK 2020 mogen hierbij natuurlijk niet ontbreken. Vind je het ook leuk om op kleinere, lokale voetbalwedstrijden te gokken? Kijk dit dan altijd goed na alvorens je je inschrijft. De bookmakers uit onze top drie beschikken over een zeer ruim aanbod aan voetbalwedstrijden, zowel nationaal als internationaal. De grote competities worden uitgebreid weergegeven, maar ook de minder bekende voetbalwedstrijden zijn hier aanwezig.

Daarnaast zijn ook de odds EK 2020 of noteringen van een bookmaker erg belangrijk. De inschatting van de bookmakers bepaalt immers hoeveel je met je weddenschap kan winnen. Hoe hoger de odds van de bookmakers, hoe minder kans er is op een positieve uitkomst. De odds van de meeste grote bookmakers zijn erg aan elkaar gewaagd. Je merkt vaak maar kleine verschillen op. Verder dien je er ook rekening mee te houden dat de odds erg veranderlijk zijn. Met al deze factoren hebben we uitgebreid rekening gehouden bij het opstellen van onze top drie.

Aanbiedingen

Vaak geven bookmakers speciale aanbiedingen als er een belangrijke wedstrijd zoals het EK 2020 wordt gespeeld. Dit is echter niet altijd het geval. Als je gaat wedden op EK 2001 wil je natuurlijk zoveel mogelijk voordelen behalen. Een bookmaker uitkiezen die een interessante bonus EK 2020 aanbiedt, is dan zeker een goed idee.

De beste bookmakers EK 2020 bieden hun spelers verschillende voordelen aan. Je kunt genieten van een welkomstbonus waarmee je gratis weddenschappen of gratis bonusgeld krijgt. In andere gevallen kun je profiteren van bijkomende voordelen voor spelers die op voetbal inzetten.

ek 2021 bookmakers

Streaming EK 2020

Live wedden EK 2020is enorm populair. Het voegt extra spanning toe en je maakt nog meer kans om te winnen. Daarom is het ook enorm belangrijk om te gaan gokken bij een bookmaker die beschikt over een uitstekend streaming platform.
Wij hebben de live streaming van de beste bookmakers uit onze top drie uitgebreid getest. Hierbij hebben we rekening gehouden met de gebruiksvriendelijkheid van het platform, maar ook de laadtijden en de vlotheid.
Daarnaast is het ook belangrijk om mobiel live te kunnen wedden. Op die manier hoef je geen enkele seconde van het EK 2020 te missen.

De drie beste bookmakers EK 2020

Na een uitgebreide zoektocht en vergelijking zijn we tot een top drie gekomen. Hieronder zetten we de drie beste bookmakers EK 2020 op een rij:

  1. Unibet
  2. Ladbrokes
  3. betFIRST

unibet ek 2021Unibet

Unibet is de nummer één bookmaker van België en ook wat betreft wedden EK 2020. Deze sportaanbieder blinkt uit op verschillende vlakken en verdient daarom een plek in onze top drie.

Unibet focust zich vooral op voetbalwedstrijden en dat zijn er heel wat. Als je gaat kijken in het voetbalaanbod van deze bookmaker zul je merken dat je niets tekort komt. Elke kleine en grote nationale en internationale voetbalwedstrijd wordt aangeboden.

Bovendien kun je genieten van diverse aanbiedingen op voetbal. Unibet biedt maar liefst drie aanbiedingen die gelden voor het hele voetbalseizoen:

  • Eerste doelpuntenmaker-terugbetaling
  • Free bet-club
  • Tot 30% extra winst

Daarbovenop kun je ook nog profiteren van de welkomstaanbieding voor nieuwe spelers. Dit houdt in dat je de winst van je eerste twee weddenschappen kunt verdubbelen.

unibet ek 2021
Live wedstrijden bekijken en wedden kan via Unibet TV. Dit is een live platform van uitstekende kwaliteit. Unibet beschikt bovendien ook over een mobiele sport app waarmee je mobiel kan wedden op voetbal.

ladbrokes ek 2021Ladbrokes

De nummer twee in onze lijst is Ladbrokes. Deze bookmaker is heel gekend in België en ook ver daarbuiten. Wat sport betreft, kun je bij deze aanbieder eindeloos inzetten op diverse sporten. Ook hier komen voetballiefhebbers ruimschoots aan hun trekken. Je kunt wedden EK 2020 en andere grote voetbaltoornooien. Alle voetbalwedstrijden zijn hier aanwezig en je kunt tevens de vele handige statistieken en overzichten raadplegen.

Nieuwe spelers van Ladbrokes kunnen een interessante welkomstbonus opstrijken. Deze bonus is zeker de moeite waard bij je weddenschappen op het EK 2020. Je krijgt immers zomaar even een gratis weddenschap tot maximaal 200 euro. Hiervoor moet je je enkel inschrijven en een eerste storting doen op je account.

Daarnaast kun je heel vlot live weddenschappen plaatsen via het streaming center van Ladbrokes. Deze bookmaker beschikt ook over een praktische mobiele app zodat je op elk moment kan wedden EK 2020.

betfirst ek 2021betFIRST

Als het op promoties aankomt, hoeft ook betFIRST niet onder te doen voor Unibet of Ladbrokes. Deze bookmaker verwent zijn spelers met tal van aanbiedingen waaronder ook een welkomstbonus. Met deze bonus kun je je eerste storting verdubbelen.

En dat is lang niet de enige reden waarom betFIRST in onze top drie staat. Ook wat het voetbalaanbod betreft heb je hier keuze te over. Alle grote voetbalwedstrijden worden aangeboden zoals de Champions League en natuurlijk ook het EK 2020.

odds ek betfirst
De ek 2020 odds van betFIRST liggen ook erg goed en zijn vergelijkbaar met de odds van Unibet en Ladbrokes. Daarnaast kun je ook gebruik maken van betFIRST TV als je een live weddenschap wilt plaatsen.

Wedden via de betFIRST mobiele app is ook een mogelijkheid. Daarnaast blinkt deze bookmaker ook uit op vlak van functies. Dankzij deze functies kun je nog vlotter weddenschappen plaatsen en nog meer plezier beleven tijdens het wedden.

Odds EK 2020

De odds EK 2020 van een bookmaker geven weer hoeveel kans je maakt om een bepaalde weddenschap correct te voorspellen. Daarnaast geeft dit cijfer ook weer hoeveel winst je kan maken. Dit is erg belangrijk voor spelers die graag een gokje plaatsen op een bepaalde wedstrijd. Het is daarom ook aan te raden om telkens de odds goed met elkaar te vergelijken.

Je zult echter merken dat de odds meestal erg dicht bij elkaar liggen. De verschillen zijn vaak heel klein. Dit komt omdat de bookmakers weten dat spelers gaan wedden op basis van de beste odds.

De odds verschillen niet alleen per bookmaker, maar ook per wedstrijd. Je zult bijvoorbeeld zien dat bij de ene wedstrijd de odds van Unibet hoger liggen dan de odds van Ladbrokes. Omgekeerd kan dit ook het geval zijn. Het blijft daarom interessant om per wedstrijd de odds te gaan vergelijken.

Daarnaast dien je er ook rekening mee te houden dat de odds erg veranderlijk zijn. Het is vaak zo dat je van hogere odds kan profiteren als je snel inzet. De kans dat je al ver op voorhand een correcte voorspelling kan doen, is namelijk kleiner. Bij live weddenschappen liggen de odds vaak een stuk lager omdat je kansen dan groter zijn. Toch kunnen er ook uitzonderingen zijn. Sommige bookmakers bieden namelijk speciale odds aan bij grote wedstrijden. Dit doen ze om klanten te overtuigen om bij hen te wedden.

Belangrijk is dat je je eigen gevoel volgt en je niet blindelings laat leiden door de odds EK 2020. Daarnaast is een goede voetbalkennis vereist om een correcte voorspelling te kunnen doen. Informeer je dus altijd goed en volg alle ontwikkelingen van de wedstrijden op de voet.

EK 2020 aanbiedingen

Natuurlijk is het leuk als je van speciale aanbiedingen kan profiteren met je EK 2020weddenschappen. Als je je inschrijft bij een bookmaker zul je vrijwel altijd kunnen genieten van een speciale bonus. Meestal krijg je gratis weddenschappen cadeau of wordt je storting verdubbeld.

Bij de ene bookmaker krijg je al wat meer voordelen dan bij de andere. Ook wat betreft EK 2020 aanbiedingen is het belangrijk om een goede vergelijking te doen. Bij Unibet kun je altijd van speciale promoties genieten op voetbalweddenschappen. Momenteel kun je bij deze bookmaker profiteren van drie speciale aanbiedingen. Je kunt geld terugkrijgen als een andere voetballer in de eerste tien minuten het eerste doelpunt maakt. Dit betekent dat als je fout hebt gegokt, je je geld niet kwijt bent.

unibet ek 2021
Daarnaast kun je dankzij de Free bet-club van Unibet vier live weddenschappen plaatsen waarna je de vijfde weddenschap gratis krijgt. Dit is ook mooi meegenomen voor spelers die vaak live wedden. Ben je iemand die graag combinatieweddenschappen plaats? Dan kun je dankzij de aanbieding van Unibet tot 30% meer winst ontvangen.

Unibet is heel gul wat betreft EK 2020 aanbiedingen. Ook de andere bookmakers hebben heel wat voordelen voor voetballiefhebbers. Als je bij Circus op voetbal gaat wedden, krijg je gratis weddenschappen. Bovendien kun je kans maken op een weddenschap met een extra gunstige notering als je voor het eerst inzet.

Elke bookmaker heeft verschillende aanbiedingen en voordelen. Natuurlijk is het aan jou om uit te maken welke aanbiedingen jouw voorkeur genieten.

EK 2020 bookmakers FAQ

Hieronder behandelen we enkele vragen over EK 2020 bookmakers en gerelateerde onderwerpen.

Hoe meld ik me aan bij een bookmaker om te wedden EK 2021?

Je kunt je eenvoudig aanmelden door te surfen naar de website van de desbetreffende bookmaker. Daar vind je een knop met ‘registreer’. Als je hierop klikt, word je doorverwezen naar het registratieformulier. Vul je gegevens in en ga akkoord met de algemene voorwaarden van de bookmaker. Vervolgens ontvang je een link in je mailbox en kun je inloggen op de website.

Op welke manieren kan ik wedden EK 2020?

De populairste weddenschappen EK 2020 zijn voorspellingen op de eindwinnaars. Bij de bookmakers kun je zien welke landen het hoogst worden ingeschat om als winnaar te eindigen. Er zijn echter nog andere mogelijkheden om te wedden. Zo kun je ook per wedstrijd inzetten op de top goalscorer, het aantal doelpunten, het aantal rode of gele kaarten enzovoort. De echte voetbalkenners kunnen gaan voor Asian handicaps, combinatieweddenschappen en andere meer geavanceerde weddenschappen.

Hoe vind ik de beste bookmakers EK 2020 – 2021 ?

Ben je op zoek naar een bookmaker die volledig aan jouw wensen voldoet? Dan is het aan te raden om de belangrijkste criteria eens goed onder de loep te nemen. Neem even de tijd en vergelijk bij welke bookmaker je de beste aanbiedingen krijgt en de beste odds kan scoren. Ga na wat voor jou belangrijk is en maak op basis daarvan je keuze.

Onze top drie van beste bookmakers EK 2020 is gebaseerd op verschillende factoren. Denk maar aan het aanbod, de live stream, de odds en de weddenschappen.

Casino +21 Sportweddenschappen +18 Gok met mate ! Gokhulp