Engeland vs Duitsland odds : voorspellingen & wedtips | EK 2020 – 2021

Commerciële inhoud | Alleen nieuwe klanten | 18+

Engeland eindigde bovenaan in hun groep, maar heeft geen enkele indruk gemaakt tijdens de eerste fase van het Euro. Ze zullen beter hun best moeten doen om verder te komen in de competitie, vooral omdat ze op het punt staan om het op te nemen tegen Duitsland. Ontdek alle kansen, statistieken en cijfers om op deze wedstrijd te wedden.

[bcblocks type=”Sports – Event Odds” template=”3″ sport_event=”2767775″ sport_event_data=”” sport_outcome_type=”1×2″ category=”0″ sport_limit=”0″]

Engeland vs Duitsland Euro 2021: Beste odds

Hieronder vind je de beste kansentabel voor deze clash. Engeland is licht favoriet, maar de kansen liggen dicht bij elkaar.

[bcblocks type=”Sports – Event Odds” template=”4″ sport_event=”2767775″ sport_event_data=”” sport_outcome_type=”1×2″ category=”0″ sport_limit=”0″]

Wedstrijd info, statistieken, live stream en head-to-head tussen Engeland en Duitsland

In de laatste ronde van de achtste finale neemt Engeland het op 29 juni in het Wembley Stadium in Londen op tegen Duitsland. Voor de gelegenheid vind je in de tabel hieronder alle feiten van wedstrijden in levende lijve om deze factoren tussen Engeland, eerste van groep D en Duitsland, tweede van groep F beter te begrijpen. Deze wedstrijd belooft zeer onbeslist te worden gezien de kwaliteit van de twee teams.

De geschiedenis, statistieken en resultaten van Engeland en Duitsland

Hun laatste confrontatie in officiële competitie dateert van het WK 2010, toen al in de ronde van de achtste finale. De Duitsers hadden met 4-1 gewonnen met een wedstrijd feit dat iedereen zich herinnert, het afgekeurde doelpunt van Franck Lampard hoewel volkomen terecht dat de uitschakeling van de Three Lions had bezegeld. Het zal hun kans zijn om revenge te nemen met deze wedstrijd. Sindsdien hebben de twee naties alleen nog in vriendschappelijke wedstrijden tegen elkaar gespeeld.

 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿Engeland op EK 2020 – 2021

Engeland heeft al heel wat problemen gehad in de eerste ronde van de competitie. Zij eindigden als eerste in hun groep maar waren niet oppermachtig met slechts twee kleine overwinningen tegen Kroatië en Tsjechië en een triest gelijkspel (0-0) tegen de Schotse buren.

Alles over Engeland bij de EK>>

 🇩🇪 Duitsland op EK 2020 – 2021

Na hun openingswedstrijd van Frankrijk (1-0) te hebben verloren, versloeg Duitsland Portugal (4-2). De ploeg van Joachim Low kwam in de laatste groepswedstrijd op het nippertje op voorsprong tegen Hongarije. De Duitsers kwamen twee keer van achter en werden uitgeschakeld, maar ze slaagden erin de middelen te vinden om terug te komen en de wedstrijd gelijk te spelen.

Alles over Duitsland bij de EK>>

Casino +21 Sportweddenschappen +18 Gok met mate ! Gokhulp