Italië vs Engeland

Commerciële inhoud | Alleen nieuwe klanten | 18+

Vergelijk de beste Italië vs Engeland Euro 2020 kansen

En nu is het tijd voor de grote finale van dit Euro 2020. Wij verwachten dat het een zeer spannende wedstrijd wordt tussen Italië en Engeland, twee ploegen die sinds het begin van de Europese competitie grote dingen hebben laten zien. De wedstrijd zal zondagavond waarschijnlijk voor alle gokkers spannend worden, omdat hij zo onbeslist is. Focus op de beste kansen voor Italië vs Engeland.

[bcblocks type=”Sports – Event Odds” template=”3″ sport_event=”2767869″ sport_event_data=”” sport_outcome_type=”1×2″ category=”0″ sport_limit=”0″]

[bcblocks type=”Sports – Event Odds” template=”4″ sport_event=”2767869″ sport_event_data=”” sport_outcome_type=”1×2″ category=”0″ sport_limit=”0″]

Wedstrijd info, stats en live score voor Italië vs Engeland

Op papier is het moeilijk om een favoriet aan te wijzen voor deze finale van Euro 2020. Italië en Engeland hebben alles uit de kast gehaald om ervoor te zorgen dat zij op 11 juli 2021 het recht hebben om te dromen. De Three Lions zullen echter een belangrijk voordeel hebben in deze laatste wedstrijd. Gareth Southgate’s mannen kunnen rekenen op de steun van heel Wembley. En het lijdt geen twijfel dat de fans van Engeland hun team zullen aanmoedigen om het allereerste Europees kampioenschap te winnen.

Italië tegen Engeland: Statistieken & Resultaten

Elk detail telt in een wedstrijd als deze, en ons team zal je helpen om jouw kansen zo goed mogelijk te benutten. De belangrijkste gegevens staan hieronder vermeld.

🇮🇹 Italië op Euro 2020 – 2021

Afwezig tijdens het WK 2018, heeft Italië een opmerkelijke terugkeer in de voorhoede gemaakt. Nadat ze al hun wedstrijden in de kwalificaties hadden gewonnen, keken we ernaar uit om het team van Roberto Mancini in actie te zien tijdens dit Euro 2020. En we werden duidelijk niet teleurgesteld! De Squadra Azzurra is begonnen met drie successen in de groepsfase. Turkije (3-0), Zwitserland (3-0) en Wales (1-0) konden niets uitrichten tegen de ploeggenoten van Lorenzo Insigne. Italië zette vervolgens zijn opmars in deze Europese competitie voort. In de Ronde van 16 moesten de Italianen hard werken om Oostenrijk in extra tijd te overwinnen (2-1). De Azzurri hebben zich daarna veel overtuigender getoond tegen België (2-1). Uiteindelijk wachtten de Italiaanse spelers tot strafschoppen om Spanje te verslaan en hun ticket naar de finale van Euro 2020 te boeken. Italië daagt deze zondag een nieuwe reus van het Europese voetbal uit!

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Engeland op Euro 2020 – 2021

Als een van de grote favorieten bij de start van Euro 2020, heeft Engeland zich goed staande gehouden. En de Three Lions zijn in de loop van de competitie alleen maar sterker geworden. In de groepsfase hadden ze geen moeite om de eerste plaats te bemachtigen, door met name Kroatië (1-0) en Tsjechië (1-0) te verslaan. De taak die voor ons lag in de openingswedstrijd van de finale tegen Duitsland was veel moeilijker. Tegen hun rivalen slaagden de Engelsen er echter in hun spel te verhogen en opnieuw te winnen (2-0). Engeland versloeg Oekraïne met 4-0 in de volgende ronde, en versloeg Denemarken met 2-1 in de extra tijd. Na vijf van hun eerste zes wedstrijden op Wembley te hebben gespeeld, speelt Engeland zondag opnieuw in Londen.

Casino +21 Sportweddenschappen +18 Gok met mate ! Gokhulp