Odds EK finale: bij deze bookmakers scoor je de meeste winst

Commerciële inhoud | Alleen nieuwe klanten | 18+

De odds EK finale verschillen van bookmaker tot bookmaker. Voor een speler die wilt wedden op het EK zijn de odds erg belangrijk. Ze bepalen namelijk hoeveel je kan winnen. Wil je weten bij welke bookmakers je de beste odds EK finale kan scoren? Lees dan zeker verder.

In het overzicht hieronder vind je de bookmakers met de beste odds EK finale:

Odds EK finale top 6 Bookmaker Registreer je
1. Circus [bcblocks type=”CTA” template=”1″ operator=”circus” text=”Bezoek Circus”]
2. Ladbrokes [bcblocks type=”CTA” template=”1″ operator=”circus” text=”Bezoek Ladbrokes”]
3. Betway [bcblocks type=”CTA” template=”1″ operator=”betway” text=”Bezoek Betway”]
4. Bingoal [bcblocks type=”CTA” template=”1″ operator=”circus” text=”Bezoek Bingoal”]
5. Bwin [bcblocks type=”CTA” template=”1″ operator=”circus” text=”Bezoek Bwin”]
6. betFirst [bcblocks type=”CTA” template=”1″ operator=”circus” text=”Bezoek betFirst”]

Ontdek hieronder een overzicht met een selectie van de beste kansen voor de volgende 5 wedstrijden van het EK:

[bcblocks type=”Sports – Event List” template=”1″ sport_sport=”1″ sport_outcome_type=”1×2″ sport_tournament=”50″ tournament_id=”12715″ sport_events_number_limit=”5″]

Waarom zijn odds zo belangrijk?

Ervaren spelers weten dat odds enorm belangrijk zijn en ook dat de odds verschillen per wedstrijd en per bookmaker. Voor veel spelers is het dan ook een voortdurende zoektocht naar de beste odds voor een bepaalde match.

De odds spelen een belangrijke factor voor een speler om zich al dan niet in te schrijven bij een bookmaker. Er zijn natuurlijk nog andere factoren die een rol spelen zoals de aanbiedingen en de weddenschappen, maar de odds of noteringen wegen ook zwaar door.

De beste odds vinden is niet altijd gemakkelijk omdat de odds heel veranderlijk zijn. Zelfs tijdens een bepaalde wedstrijd kunnen de odds nog wijzigen.

De noteringen worden bepaald op basis van de gemiddelde inzetten van de spelers. Er wordt een cijfer geplakt op welk team vermoedelijk zal winnen of verliezen. Als een team bijvoorbeeld veel kans maakt om te winnen, zullen veel mensen gaan gokken op dit team. De bookmaker zal in dat geval lagere odds bieden om op die manier niet teveel geld te verliezen op een wedstrijd.

bwin odds ek finale
Spelers willen natuurlijk van zo hoog mogelijke odds genieten, want bij lage odds valt er niet veel te rapen. De odds bepalen hoeveel geld je potentieel kan winnen. Het is dus erg belangrijk dat je weet hoe de odds werken alvorens je begint in te zetten.

Voor beginnende gokkers kunnen de odds wel eens voor verwarring zorgen. Er komen namelijk een hele hoop getallen op je af. Eens je weet hoe de noteringen werken en waar je op moet letten, is het eigenlijk vrij eenvoudig.

Als je bijvoorbeeld 20 euro hebt ingezet op een bepaalde wedstrijd en je gokt op de thuisploeg met een notering van 2.5. Dan zul je als je wint, een bedrag uitgekeerd krijgen van 50 euro (20 x 2.5). Je maakt dan 30 euro winst.

Hoe meer risico je durft te nemen, hoe meer je kan winnen. De underdog van een wedstrijd, krijgt namelijk hogere odds van de bookmaker dan degene die een grotere kans maakt om te winnen. De kans dat de underdog effectief wint, is echter wel kleiner. Je moet dus wel risico’s durven nemen als je zoveel mogelijk winst wilt maken.

Bij welke bookmaker krijg je de beste odds EK finale?

Met het EK 2020 in het vooruitzicht zijn er nog meer spelers dan gewoonlijk die willen gokken op de odds EK finale. Dit is namelijk een spannende gebeurtenis in de voetbalwereld waar erg veel mensen naar uit kijken. De vraag is natuurlijk bij welke bookmaker je de beste odds EK finale kan bekomen? Wij gingen op onderzoek en deden een vergelijkende test.

Unibet:

odds ek finale unibet

Ladbrokes

odds ek finale ladbrokes

betFirst

ek finale odds betfirst

Als we naar de odds EK finale gaan kijken van Unibet, Ladbrokes en betFIRST (21/11/2019) zien we dat ze erg aan elkaar gewaagd zijn. Als je inzet op Engeland krijg je bij al deze bookmakers een notering van 5.50. Je inzet zal dan met 5.50 vermenigvuldigd worden.

Als we naar de odds voor Frankrijk gaan kijken, zien we enkele kleine verschillen tussen de bookmakers. Unibet geeft de hoogste odds met 5.50, gevolgd door Ladbrokes met 5.0. De notering van betFIRST ligt wat lager op 4.75. Als je ervan overtuigd bent dat Frankrijk de grote winnaar zal worden, gok je dus beter bij Unibet dan bij betFIRST.

Je merkt ook aan de grootte van de odds dat Frankrijk en Engeland het hoogst worden ingeschat om de finale van het EK 2020 te winnen. Dit heeft natuurlijk te maken met de prestaties die deze teams in het verleden geleverd hebben.

België doet het ook nog vrij goed met een notering van 7.50 bij elk van deze bookmakers. Ben jij er rotsvast van overtuigd dat ons land de grote winnaar zal worden? Dan zit je bij elk van deze aanbieders goed. Als je gelijk hebt, kun je bovendien een mooie winst opstrijken van 7,5 keer je inzet.

Nederland en Duitsland staan als laatste kandidaten in het rijtje om de EK finale 2020 te winnen. Zij krijgen dan ook de hoogste odds van de bookmakers.

Heb jij echter een vermoeden dat er een ander team als winnaar uit de bus kan komen? Dan kun je natuurlijk ook inzetten op andere landen. Wie weet komt er in 2020 wel een team verrassend uit de hoek en maak je kans om veel geld te winnen met je inzet. Dit is natuurlijk een risico dat je zelf goed moet overwegen. Zet je in op Frankrijk of Engeland, dan maak je uiteraard het meeste kans op een succesvolle weddenschap.

Houd er wel rekening mee dat de noteringen nog heel erg kunnen schommelen. Hoe langer je wacht met inzetten, hoe lager de odds zullen liggen. Je kunt dus best zo snel mogelijk je weddenschap plaatsen.

Weet ook dat als je liever live inzet, de odds dan ook weer zullen zakken omdat je kansen op een juiste voorspelling dan hoger komen te liggen. Tijdens de live wedstrijd kun je beter inschatten wie het zal halen, maar de noteringen zullen dan niet meer zo hoog liggen dan dat je maanden of weken op voorhand zou inzetten.

De bookmakers die we besproken hebben, beschikken bovendien allemaal over een uitstekend live platform. Je kunt bij hen dus probleemloos live inzetten en de odds EK finale goed in de gaten houden.

Casino +21 Sportweddenschappen +18 Gok met mate ! Gokhulp