Zweden vs Oekraïne odds : voorspellingen en wedtips | EK 2020 – 2021

Commerciële inhoud | Alleen nieuwe klanten | 18+

Onverwachte ronde van achtste finale tussen Zweden en Oekraïne. Vind onze analyse, kansen en statistieken van deze onbesliste wedstrijd.

Hampden Park

EURO Final Stage

juni 29, 2021

9:00 pm

Sweden
Ukraine
Odds are subject to change. Last updated juni 29, 2021 8:56 pm.

Beste kansen om te wedden op Zweden – Oekraïne op Euro 2021

De exploitanten hebben de kansen voor deze ronde van achtste finale tussen de twee naties vrijgegeven. Zweden is de favoriet, maar onderschat de Oekraïners niet.

Odds are subject to change. Last updated juni 29, 2021 8:56 pm.

Wedstrijd info, statistieken, live en head-to-head tussen Zweden en Oekraïne

De wedstrijd is gepland op 29 juni om 21.00 uur. Zweden eindigde bovenaan in hun groep vóór Spanje, terwijl Oekraïne als derde eindigde in hun groep. Hieronder vind je alle live statistieken van de wedstrijd en alle informatie om je te helpen wedden

Zweden v Oekraïne wedstrijd geschiedenis, stats en resultaten

De laatste wedstrijd tussen de twee landen was tijdens Euro 2012. Oekraïne, in dezelfde groep geplaatst als Frankrijk, won met 2-1. Deze ronde van achtste finale zal dus een kleine revanche betekenen met deze keer de uitschakeling.

🇸🇪 Zweden op Euro 2021

De Zweden zijn nog steeds ongeslagen in de competitie. In hun openingswedstrijd wisten ze Spanje af te houden, waarna ze twee keer wonnen van Slowakije en Polen. Niemand had de eerste plaats van Zweden kunnen voorspellen.

🇺🇦 Oekraïne op Euro 2021

Door een samenloop van omstandigheden moest Oekraïne wachten tot het einde van alle wedstrijden om zich te kwalificeren. Toch waren de Oekraïners goed begonnen tegen Nederland. Ondanks de nederlaag hadden ze toch wat spel geproduceerd en 2 doelpunten gescoord. Daarna versloegen ze Noord-Macedonië alvorens te verliezen tegen Oostenrijk.

 €50.000 aan cadeaus

Casino +21 Sportweddenschappen +18 Gok met mate ! Gokhulp