Zwitserland vs Spanje

Commerciële inhoud | Alleen nieuwe klanten | 18+

Vergelijk de beste Zwitserland vs Spanje kansen op Euro 2020

Zwitserland maakte het huzarenstukje tegen Frankrijk! Door te winnen in de strafschoppenserie plaatsten de Nati zich voor de kwartfinale van dit Euro 2020. En zal nu Spanje ontmoeten! Een wedstrijd die nog steeds erg ingewikkeld is voor het team van Vladimir Petkovic. Om de beste Zwitserland vs Spanje odds te vinden, ga naar de tabel hieronder.

[bcblocks type=”Sports – Event Odds” template=”3″ sport_event=”2767865″ sport_event_data=”” sport_outcome_type=”1×2″ category=”0″ sport_limit=”0″]

[bcblocks type=”Sports – Event Odds” template=”4″ sport_event=”2767865″ sport_event_data=”” sport_outcome_type=”1×2″ category=”0″ sport_limit=”0″]

Wedstrijd info, stats en live score voor Zwitserland vs Spanje

Beide ploegen moesten in de vorige ronde een extra 30 minuten spelen om de kwartfinale te bereiken. En het is moeilijk voor te stellen dat Zwitserland het twee op een rij maakt in dit Euro 2020. Spanje weet nu wat het kan verwachten en zal niet dezelfde fouten willen maken als de Franse ploeg. La Roja moet dus de middelen hebben om deze wedstrijd te winnen en de laatste vier van de Europese competitie te bereiken.

Zwitserland vs Spanje: Statistieken & Resultaten

Het blijft van cruciaal belang om op de hoogte te zijn van een aantal gegevens bij het plaatsen van jouw weddenschappen op deze wedstrijd tussen Zwitserland en Spanje. Om alle kansen aan jouw kant te zetten, ben je op de juiste plaats. De belangrijkste informatie staat hier.

🇨🇭 Zwitserland op Euro 2020

Zwitserland was niet bepaald overtuigend in de groepsfase van Euro 2020 en pakte slechts vier punten in groep A. Beginnend met een 1-1 gelijkspel tegen Wales, leden de Nati vervolgens een zware nederlaag tegen Italië (3-0). De ploeg van Vladimir Petkovic moest hard werken tegen Turkije (3-1) om zich te kwalificeren. Een overwinning die hem in staat stelde deel uit te maken van de beste derde. En door deze kwalificatie mocht Zwitserland Frankrijk ontmoeten in de ronde van 16 van dit Euro 2020. Wat kunnen we zeggen over de prestaties van de Nati? De ploeggenoten van Granit Xhaka hebben alles uit de kast gehaald tegen de regerend wereldkampioen. Ondanks een achterstand van twee doelpunten met nog tien minuten te gaan, wist Zwitserland zich te handhaven in de extra tijd. Tegen de Franse spelers wonnen de Nati vervolgens in een strafschoppenserie om zich bij Spanje te voegen.

🇪🇸 Spanje op Euro 2020

Met een stijgend zelfvertrouwen kan Spanje duidelijk hoge ambities koesteren op dit Euro 2020. Beginnend in deze Europese competitie met twee gelijke spelen tegen Zweden (0-0) en Polen (1-1), verhoogde La Roja hun spel tegen Slowakije (5-0). Het resultaat was een nadrukkelijke overwinning waardoor ze als tweede eindigden in hun groep en zich plaatsten voor de laatste 16. De ploeg van Luis Enrique moest het toen opnemen tegen Kroatië. Spanje maakte opnieuw indruk tegen de laatste finalisten van de Wereldbeker. Spanje liet zich echter niet afschrikken en in de slotminuten van de wedstrijd kwam Kroatië terug van een achterstand van twee doelpunten. Maar dat was niet genoeg om de Spanjaarden te verontrusten, die hun ticket naar de volgende ronde in de extra tijd wisten te bezegelen (5-3). Omdat Spanje vertrouwen heeft kunnen opbouwen, zal het de favoriet zijn tegen Zwitserland.

Casino +21 Sportweddenschappen +18 Gok met mate ! Gokhulp