Welke bookmaker geeft de beste odds topscorer EK 2020?

Commerciële inhoud | Alleen nieuwe klanten | 18+

Welke zijn de odds topscorer EK 2020? Dat is een belangrijke vraag als je gaat inzetten op wie de beste spits van het EK 2020 zal worden. Een goede vergelijking is een echte must en wij helpen je daar graag me op weg.

Hieronder volgende de topscorers van de voorgaande kampioenschappen:

Land Topscorer Aantal doelpunten
Frankrijk

Welke bookmaker geeft de beste odds topscorer EK 2020? 1

Michel Platini 9
Engeland

Welke bookmaker geeft de beste odds topscorer EK 2020? 2

Alan Shearer 7
Zweden

Welke bookmaker geeft de beste odds topscorer EK 2020? 3

Zlatan Ibrahimovic 6
Frankrijk

Welke bookmaker geeft de beste odds topscorer EK 2020? 1

Thierry Henry 6
Nederland

Welke bookmaker geeft de beste odds topscorer EK 2020? 5

Patrick Kluivert 6

EK 2020 – 2021 : kansen voor de volgende wedstrijden

[bcblocks type=”Sports – Event List” template=”1″ sport_sport=”1″ sport_outcome_type=”1×2″ sport_tournament=”50″ tournament_id=”12715″ sport_events_number_limit=”5″]

Vorige odss topscorer EK 2020

Wil je een gokje doen op de speler die de meeste doelpunten gaat scoren op het EK 2020. Dan kan het nuttig zijn om eerst te gaan kijken wie de vorige EK voetbal topscorers waren.

Voor een voetbalspeler is het een echt hoogtepunt om topscorer te worden van een Europees Kampioenschap. Vaak, maar niet in alle gevallen, bepaalt dit ook wie het winnende team zal worden. Er zijn tot nu toe nog maar twee landen in geslaagd om de meeste doelpunten te scoren en toch de finale niet te halen. In 2004 werd Griekenland kampioen met 6 doelpunten. Engeland haalde het tot de kwartfinale met 10 doelpunten en ook Tsjechië maakte 10 doelpunten en geraakte tot de halve finale.

Michel Platini is de all time topscorer van een toernooi. In 1984 scoorde hij maar liefst 9 keer tijdens het EK voetbal. Frankrijk is nog steeds één van de grootste favorieten om de winnaar te worden van het EK 2020 met een topscorer als Olivier Giroud, maar er zijn natuurlijk nog andere kansmakers.

Om de beste odds topscorer EK 2020 te achterhalen, kunnen we gaan kijken naar welke teams al geplaatst zijn voor het EK 2020:

België Spanje Filand Kroatië
Italië Turkije Zweden Portugal
Rusland Frankrijk Nederland Zwitsterland
Polen Engeland Duitsland Denemarken
Oekraïne Tsjechië Oostenrijk Wales

België deed het bijzonder goed tijdens de kwalificatierondes. Ze hebben in groep I alle wedstrijden gewonnen en kregen zelf maar één tegendoelpunt te verduren. De Russen zijn het tweede team van groep I dat doorgaat naar het EK. Artem Dzyuba is een speler die we zeker in het oog moeten houden wat odds topscorer EK 2020 betreft. Hij scoorde al 9 doelpunten.

Ook Italië doet het goed in de voorrondes. Wat opvalt is dat de Italianen verschillende doelpuntenmakers hebben met Andrea Belotti als topscorer.

Polen scoort vooral met een spits als Robert Lewandowski. Hij scoorde dit seizoen aan de lopende band bij Bayern München. Maar ook Krzysztof Piatek scoorde al drie keer in groep G.

De topscorer voor Spanje zou wel eens Sergio Ramos kunnen zijn. Hij maakte vier treffers in de kwalificatierondes.

Harry Kane (Engeland) zou ook wel eens topscorer van het EK kunnen worden. In de Europese eindronde scoorde hij drie doelpunten in de eerste helft.

En natuurlijk mogen we Cristiano Ronaldo niet vergeten te vernoemen als het gaat over topscorers.

Wie de topscorer van het EK 2020 zal worden is natuurlijk de grote vraag en zeker geen gemakkelijke voorspelling. Er zijn heel wat teams met veel potentieel. We volgen alle ontwikkelingen dan ook op de voet.

Odds topscorer EK 2020 bij de bookmakers

Voor online gokkers zal het geen gemakkelijk opdracht worden om de beste odds topscorer EK 2020 te vinden. Gelukkig heb je nog wat tijd om hierover na te denken aangezien de bookmakers nog geen odds topscorer EK 2020 hebben vrijgegeven. Dit komt omdat het toernooi nog vrij ver weg is.

odds topscorer ek

Er wordt wel verwacht dat Spanje of Frankrijk met de titel van topscorer EK 2020 aan de haal zullen gaan. Hoe hoog of hoe laag de odds topscorer EK 2020 van de bookmakers zullen liggen is echter nog niet bekend.
Als je van plan bent om in te zetten op de topscorer van het EK 2020, kun je jezelf eerst een aantal belangrijke vragen stellen:

  • Welke positie zal de speler innemen?
  • Is hij helemaal in vorm voor het EK?
  • Zal zijn team ver geraken in het toernooi?

Als je een duidelijk antwoord kan formuleren op deze vragen, kan het zinvol zijn om een weddenschap te plaatsen. Voordat je je voorspelling doet, is het belangrijk om de odds topscorer EK 2020 goed met elkaar te vergelijken. Deze verschillen namelijk per bookmaker.

Er zijn echter een aantal Belgische bookmakers die we zeker kunnen aanraden wat odds betreft. Hieronder volgt onze top 6:

Top 6 Bookmakers Bezoek de website
1. Circus

Welke bookmaker geeft de beste odds topscorer EK 2020? 6

[bcblocks type=”CTA” template=”1″ operator=”circus” text=”Bezoek Circus”]
2. Ladbrokes

ladbrokes odds ek 2021

[bcblocks type=”CTA” template=”1″ operator=”ladbrokes” text=”Bezoek Ladbrokes”]
3. betFirst

betfirst odds ek 2021

[bcblocks type=”CTA” template=”1″ operator=”betfirst” text=”Bezoek betFirst”]
4. Unibet

unibet odds ek 2021

[bcblocks type=”CTA” template=”1″ operator=”unibet” text=”Bezoek Unibet”]
5. Bingoal

bingoal odds ek 2021

 

[bcblocks type=”CTA” template=”1″ operator=”bingoal” text=”Bezoek Bingoal”]

6. Bwin

odds ek 2021 bwin

[bcblocks type=”CTA” template=”1″ operator=”bwin” text=”Bezoek Bwin”]

Deze bookmakers zijn stuk voor stuk betrouwbare aanbieders op de Belgische markt. De noteringen zijn bovendien erg competitief en verschillen meestal maar erg weinig. Toch loont het nog steeds de moeite om ook de odds topscorer EK 2020 van deze bookmakers goed met elkaar af te toetsen. Je wilt natuurlijk altijd zoveel mogelijk winst kunnen maken.

Wij verwachten alleszins dat Antoine Griezmann, Harry Kane en Timo Werner sterke kansmakers zijn om topscorer te worden. Onze voorspelling is dat deze voetballers ook hoog in het lijstje van de bookmakers zullen verschijnen.

Conclusie

Wil je wedden op de topscorer van het komende EK? Schat dan op voorhand goed je kansen in. Houd de lopende wedstrijden goed in de gaten en onthoud wie de meeste goals maakt en welke voetballers topfavorieten zijn.

Op de odds topscorer EK 2020 van de bookmakers is het nog even wachten. Dit geeft supporters echter de kans om zelf nog eerst een grondig onderzoek te verrichten. Vergeet nooit een goede vergelijking te maken alvorens je je weddenschap plaatst en heb vooral plezier in het wedden!

Casino +21 Sportweddenschappen +18 Gok met mate ! Gokhulp