Odds EK winnaar 2020: hier haal je het meeste winst uit je weddenschap

Commerciële inhoud | Alleen nieuwe klanten | 18+

De odds EK winnaar zijn bij de meeste bookmakers al bekend. Je kunt dus al volop inzetten op het land waarvan jij denkt dat ze het komende EK zullen winnen. Welke odds EK winnaar zijn de beste? Wij zochten het voor je uit.

Bij deze bookmakers kun je de beste weddenschappen plaatsen:

Bookmaker Voordelen 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿Odds Engeland 🇮🇹Odds Italië Registreer je
Circus

Odds EK winnaar 2020: hier haal je het meeste winst uit je weddenschap 1

Veel voetbalwedstrijden, aanbiedingen en acties 1.80 1.90 [bcblocks type=”CTA” template=”1″ operator=”circus” text=”Bezoek Circus”]
Ladbrokes

ladbrokes odds winnaar ek

Winstverhogingen voor nieuwe spelers, groot aanbod 1.80 1.95 [bcblocks type=”CTA” template=”1″ operator=”ladbrokes” text=”Bezoek Ladbrokes”]
Betway
betway ek 2021
Betway Boost, BetYourWay met de Bet Builder 1.82 1.98 [bcblocks type=”CTA” template=”1″ operator=”betway” text=”Bezoek Betway”]
Unibet

unibet odds ek winnaar

Unibet Sport app, Unibet TV 1.73 2.21 [bcblocks type=”CTA” template=”1″ operator=”unibet” text=”Bezoek Unibet”]
betFIRST

betfirst odds ek winnaar

betFIRST TV, praktische site 1.80 1.90 [bcblocks type=”CTA” template=”1″ operator=”betfirst” text=”Bezoek Betfirst”]

Odds gegeven op de 08/07/2021

Wat zeggen de odds over een weddenschap?

Spelers die nog niet zoveel ervaring hebben met online wedden zijn vaak nog niet bekend met deze term. De odds of de noteringen geven weer hoeveel kans je maakt om een winnende weddenschap te maken en ook hoeveel je kan winnen. Op het eerste zicht vliegen de getallen je om de oren. Toch is het belangrijk om te begrijpen hoe de odds werken omdat je op die manier je weddenschap veel beter kan inschatten.

Wil je bijvoorbeeld wedden op de winnaar van het EK 2020? Dan begin je met de odds EK winnaar op te zoeken. Denk je dat Frankrijk het zal halen? Bekijk dan hoe hoog de odds liggen als Frankijk zou winnen. Op je weddenschap staat een getal dat deze odds weergeeft. Hoe lager dit getal, hoe meer kans Frankrijk maakt om het toernooi te winnen, althans volgens de meeste bookmakers. Zijn de odds EK winnaar voor Frankrijk bijvoorbeeld 5.0, dan zal je inzet vermenigvuldigd worden met 5 keer als je weddenschap correct is.

Zet je in op een land dat minder hoog wordt ingeschat, dan zul je zien dat de noteringen voor dit land als EK winnaar een stuk hoger liggen. Je kunt dus veel meer winnen als je weddenschap juist is, maar de kans dat dit land het EK wint ligt natuurlijk wel een stuk lager.

odds ek winnaar

De odds worden bepaald aan de hand van de verwachtingen. De bookmakers kijken dan onder meer naar vorige kampioenschappen en welke landen er toen goed of minder goed hebben gescoord. Liggen de verwachtingen voor een bepaald land vrij hoog, dan zullen de noteringen lager liggen. Bookmakers doen dit voor een stuk om zichzelf in te dekken om niet teveel verlies te maken. Toch willen ze allemaal zo hoog mogelijke odds aanbieden om spelers te verleiden om bij hen een weddenschap te plaatsen.

Als speler is het dan ook zeer verstandig om op voorhand de odds EK winnaar uitgebreid met elkaar te vergelijken. Deze zijn namelijk niet hetzelfde bij elke bookmaker. Doorgaans bieden grote bookmakers zoals Unibet ook hoge odds aan, maar toch zijn er kleinere bookmakers die zeker met Unibet kunnen concurreren wat odds betreft. Het blijft dus steeds de moeite waard om een vergelijking te maken.

Let wel op dat de noteringen sterk kunnen schommelen. De noteringen voor odds EK winnaar die vandaag worden aangeboden, zullen bijvoorbeeld helemaal anders liggen vlak voor het toernooi. Het tijdstip van je weddenschap heeft een invloed op de odds. Meestal geldt dat hoe sneller je inzet, hoe beter de odds. Als je dus nu al een weddenschap plaatst op de EK winnaar, zul je van hogere odds kunnen genieten.

Odds EK winnaar live weddenschappen versus prematch weddenschappen

Hierboven vertelden we al dat prematch weddenschappen hogere odds opleveren. Wil je er dus zeker van zijn om zoveel mogelijk winst te maken wat odds EK winnaar betreft, zet je beter zo snel mogelijk in.

Natuurlijk kun je ook genieten van een spannende live weddenschap. Tijdens de wedstrijd heb je meer informatie over de weersomstandigheden, de samenstelling van het team, blessures, etc. Dit betekent dat je meer kans hebt om een correcte voorspelling te doen. Daarnaast biedt live wedden ook heel wat entertainment omdat het zo spannend is.

Het nadeel van een live weddenschap is dat de odds dan meestal een stuk lager liggen. Het is dus aan jou om te beslissen welke soort weddenschap jouw voorkeur heeft.

Ontdek hieronder een selectie van de beste kansen voor de volgende 5 wedstrijden van het toernooi.

[bcblocks type=”Sports – Event List” template=”1″ sport_sport=”1″ sport_outcome_type=”1×2″ sport_tournament=”50″ tournament_id=”12715″ sport_events_number_limit=”5″]

Waar wedden voor de beste odds EK winnaar?

Waar kun je nu het beste inzetten op de EK winnaar? Wij deden een vergelijkende test tussen Unibet, Ladbrokes en betFIRST. Er zijn gelijkenissen, maar toch ook enkele verschillen.

Bij al deze bookmakers is Engeland de topfavoriet voor het winnen van het EK 2020. De odds voor Engeland liggen bij elk van hen gelijk met een score van 5.50. De tweede topfavoriet is Frankrijk. Wat Frankrijk betreft, geven zowel Unibet als betFIRST 5.50 odds EK winnaar. De odds EK winnaar Frankrijk bij Ladbrokes liggen net iets lager op 5.0.

Het is echter duidelijk dat Engeland en Frankrijk het hoogst worden ingeschat om het EK 2020 te winnen. Dit is natuurlijk geen verrassing als we gaan kijken naar de voorgeschiedenis van deze landen. De odds voor Frankrijk en Engeland liggen dan ook het laagst bij de bookmakers.

Unibet

unibet odds ek 2021

Ladbrokes

odds ek winnaar ladbrokes

betFIRST

odds ek winnaar betfirst
België staat op nummer drie met een notering van 7.50 bij zowel Unibet als Ladbrokes. betFIRST geeft iets lagere odds voor België met een score van 7.0. Wil je dus het meest winnen als ons land wint? Kies dan voor Unibet of Ladbrokes.

Wat betreft de vierde topfavoriet zijn de meningen wat verdeelt. Unibet en Ladbrokes gokken op Duitsland, maar betFIRST schat Nederland hoger in. Ben jij ervan overtuigd dat Duitsland gaat winnen? Plaats dan nu je weddenschap bij Unibet. Je kunt dan profiteren van een notering van 9.0. Bij Ladbrokes ligt de notering voor Duitsland ietsje lager met 8.50.

Bij betFIRST staat Nederland in de top vier met een notering van 8.50. Nederland was even uit de running, maar de kans is groot dat onze noorderburen erg sterk uit de hoek gaan komen. Bij betFIRST kun je winst met 8.50 verhogen als je een winnende weddenschap plaatst op Nederland.

Casino +21 Sportweddenschappen +18 Gok met mate ! Gokhulp