Italië – Spanje odds : voorspellingen en wedtips

Commerciële inhoud | Alleen nieuwe klanten | 18+

Bekijk onze selectie van Italië-Spanje Euro 2020 odds, evenals onze voorspellingen over de wedstrijd. De halve finale vindt plaats op 6 juli 2021 in het San Siro Stadion in Milaan.

[bcblocks type=”Sports – Event Odds” template=”3″ sport_event=”2767870″ sport_event_data=”” sport_outcome_type=”1×2″ category=”0″ sport_limit=”0″]

Vind de beste Italië-Spanje Euro 2020 kansen

Hier zijn de belangrijkste noteringen van de Franse bookmakers voor Italië-Spanje, 1e halve finale van Euro 2020. Ziet één van hen er aantrekkelijk uit voor jou? Klik erop en open een account op de desbetreffende site (als je die nog niet hebt). Vergeet niet: je mag je bij meerdere bookmakers inschrijven. Op die manier ben je er zeker van dat je altijd de beste kansen krijgt.

[bcblocks type=”Sports – Event Odds” template=”4″ sport_event=”2767870″ sport_event_data=”” sport_outcome_type=”1×2″ category=”0″ sport_limit=”0″]

Italië-Spanje Euro 2020: Live de halve finale

In deze wedstrijd, zal Spanje waarschijnlijk de bal hebben. Italië zal het in de tegenaanval proberen met Immobile en/of Insigne. Ze zullen alleen geduld moeten hebben om hun tegenstanders af te straffen. La Roja zal met veel energie spelen, maar zal duur betalen voor hun inefficiëntie op de zestien en een halve meter.

Mancini, die over een zeer gedisciplineerde ploeg beschikt, zal deze zwakte ongetwijfeld uitbuiten. Spanje speelde ook twee keer 120 minuten in de Ronde van 16 en de kwartfinales, wat een impact zal hebben op hun vermogen om kansen te creëren. De Azzurri hebben alle kans om deze wedstrijd te winnen.

Onze voorspelling: Italië wint

Wil je wedden op deze wedstrijd? Volg de wedstrijd met onze Live Tracker en vind het juiste moment om jouw weddenschap te plaatsen.

Dingen om te weten voor Italië-Spanje Euro 2020

De 2 broers vijanden van het Europese voetbal hebben elkaar niet meer ontmoet sinds de WK-kwalificatiewedstrijden van 2018. In de eerste leg werd met 1-1 gelijkgespeeld en in Madrid won La Roja gemakkelijk (3-0). De laatste keer dat Italië Spanje versloeg was in de laatste 16 van Euro 2016 (2-0).

🇮🇹 Italië op Euro 2020

In de kwartfinales deelde Italië een van de grootste klappen uit van deze Euro door België, dat door alle bookmakers in België als favoriet was opgegeven, uit te schakelen na een zeer gecontroleerde wedstrijd.

De Squadra vond een zeer solide defensieve basis (2 doelpunten tegen in 5 wedstrijden). Tactisch zijn ze perfect op hun plaats. Het was een zeer goede wedstrijd. Met Mancini aan het roer, heeft het team zijn oude glorie herwonnen. Het enige minpuntje was de blessure van Spinazzola, die na een uur een schot van Lukaku keerde.

🇪🇸 Spanje op Euro 2020

Na een knotsgekke Ronde van 16 tegen Kroatië (5-3 winst in extra tijd), moesten La Roja het opnemen tegen Zwitserland, dat in de vorige ronde Frankrijk had verslagen. De mannen van Luis Enrique moesten strafschoppen nemen om de overwinning in de wacht te slepen, ondanks het feit dat ze bijna 15 minuten met een numeriek voordeel speelden nadat Remo Freuler uit het veld was gestuurd.

Spanje heeft sinds 2012, het jaar van hun laatste titel, niet meer de halve finales van een groot toernooi bereikt. De ploeg heeft net twee wedstrijden extra tijd gespeeld en heeft een gebrek aan visie voor het doel getoond. Het is moeilijk om optimistisch te zijn over een plaats in de finale.

Casino +21 Sportweddenschappen +18 Gok met mate ! Gokhulp