Kroatië vs Spanje odds : voorspellingen en wedtips

Commerciële inhoud | Alleen nieuwe klanten | 18+

Kroatië-Spanje is een wedstrijd die voor vonken kan zorgen. Twee ploegen die niet op de top van hun vorm zijn zullen tegen elkaar moeten spelen.

[bcblocks type=”Sports – Event Odds” template=”3″ sport_event=”2767772″ sport_event_data=”” sport_outcome_type=”1×2″ category=”0″ sport_limit=”0″]

Beste kansen om te wedden op Kroatië-Spanje op Euro 2021

Bookmakers hebben de kansen voor de ronde van 16 al bekend gemaakt. Dankzij de onderstaande tabel kunt u de beste vinden.

[bcblocks type=”Sports – Event Odds” template=”4″ sport_event=”2767772″ sport_event_data=”” sport_outcome_type=”1×2″ category=”0″ sport_limit=”0″]

Wedstrijdinfo, statistieken, live en head-to-head tussen Kroatië en Spanje

In deze wedstrijd neemt het als tweede geplaatste team van groep D het op tegen het als tweede geplaatste team van groep E. Het vindt plaats op maandag 28 juni om 18.00 uur in Kopenhagen. Je kunt de tabel hieronder bekijken om alle statistieken van de wedstrijd te kennen, met balbezit, aantal schoten, ontvangen kaart en tenslotte de beste weddenschap kansen. In de finale is er geen tweede kans, een nederlaag betekent onmiddellijke uitschakeling. Dit betekent dat beide teams alles zullen geven van het begin tot het einde.

Terugblik op de laatste wedstrijden tussen de twee ploegen

Beide teams zaten in dezelfde groep in de eerste Nations League. Op dat moment won Kroatië een wedstrijd, en Spanje ook.

🇭🇷 Kroatië op Euro 2021

De Kroaten maakten geen indruk in de groepsfase en moesten vertrouwen op hun aanvoerder Luka Modric om hen uit de groep te krijgen. Zij zullen beter hun best moeten doen om een uitweg te vinden tegen de Spanjaarden, die steeds sterker lijken te worden.

🇪🇸 Spanje op de Euro 2021

De Spanjaarden zijn tijdens de eerste wedstrijden in hun zwakke punten getrapt. Vooral tegen Zweden, waar ze eindigden met 86% balbezit. In de tweede wedstrijd begonnen ze beter te worden. Tegen Slowakije tenslotte verpletterden ze de wedstrijd met 5-0. Als ze op dezelfde manier spelen, zullen ze moeilijk te breken zijn.

Casino +21 Sportweddenschappen +18 Gok met mate ! Gokhulp