Wales vs Denemarken odds : voorspellingen & wedtips

Commerciële inhoud | Alleen nieuwe klanten | 18+

Eerste achtste finale van het EK 2021 is tussen Wales en Denemarken. Twee teams die wisten hoe ze zich moesten onderscheiden. Hier is alles wat je moet weten om te wedden op deze wedstrijd tussen Wales – Denemarken.

Beste kansen om te wedden op Wales – Denemarken

Bookmakers hebben deze wedstrijd al voorbereid en verschillende kansen vrijgegeven om te wedden. Hieronder vind je alle 1N2 kansen. Denemarken is op dit moment de favoriet.

Alle informatie over de wedstrijd, statistieken, live en face to face tussen Wales en Denemarken

[bcblocks type=”Sports – Event Odds” template=”3″ sport_event=”2767769″ sport_event_data=”” sport_outcome_type=”1×2″ category=”0″ sport_limit=”0″]

Deze wedstrijd brengt met Wales en Denemarken twee groepswinnaars bij elkaar. Twee ploegen die in de groepsfase allebei tweede zijn geworden. Bekijk hieronder alle live statistieken tijdens de wedstrijd, inclusief schoten, kaarten en balbezit. Je kan ook de kansen van de wedstrijd zien. Deze wedstrijd is zeer moeilijk te voorspellen, ondanks het feit dat Denemarken de favoriet van de bookmakers is. De Welsh hebben hun zegje gedaan.

[bcblocks type=”Sports – Event Odds” template=”4″ sport_event=”2767769″ sport_event_data=”” sport_outcome_type=”1×2″ category=”0″ sport_limit=”0″]

Wales en Denemarken wedstrijd geschiedenis, statistieken en resultaten

De twee teams zullen elkaar opnieuw ontmoeten na hun dubbele confrontatie voor de Nations League van 2018. Het resultaat is twee nederlagen voor de Welsh. Het is dus een reünie, op de achtergrond van wraak voor de Welsh, vooral omdat ze zichzelf elke keer overtreffen. De Welsh hebben Denemarken nog nooit verslagen in officiële competitie.

🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿 Wales op het EK 2021

In zo’n groep zag niemand de Welshe ploeg uit de groepsfase komen, laat staan tweede in hun groep.

Een 1-1 gelijkspel met Zwitserland in de openingswedstrijd en een overwinning op Turkije waren voldoende voor de Welsh om de achtste finale te bereiken. Maar zullen ze in staat zijn om de prestatie van het EK 2016 te herhalen, toen ze de halve finales bereikten?

🇩🇰 Denemarken op het EK 2021

Hoe kan men over Denemarken spreken zonder het drama te vermelden dat zich in de eerste wedstrijd heeft afgespeeld met de hartaanval van Christian Eriksen? Denemarken had verloren van Finland ondanks een totale overheersing. Door een nederlaag tegen België (2-1) stonden ze na twee wedstrijden op 0 punten en de kwalificatie was op dat moment ver uit hun gedachten.

Maar dat was zonder te rekenen op de veerkracht van de ploeg van Kasper Hjulmand. Met een volle stadium en de steun van een hele natie, heeft Denemarken Rusland een zware nederlaag toegebracht (4-1) waardoor het zich plaatste voor de achtste finale. Ze zullen zeker moeilijk te verslaan zijn.

Casino +21 Sportweddenschappen +18 Gok met mate ! Gokhulp