Engeland – Denemarken odds : voorspelligen en wedtips

Commerciële inhoud | Alleen nieuwe klanten | 18+

Vind de beste weddenschappen voor Engeland-Denemarken Euro 2020. Doe jouw voorspelling op het juiste moment met onze Live Tracker en onze goktips. De wedstrijd vindt plaats op 7 juli 2021 in het Wembley Stadium in Londen en telt mee voor de halve finales van de competitie.

[bcblocks type=”Sports – Event Odds” template=”3″ sport_event=”2767871″ sport_event_data=”” sport_outcome_type=”1×2″ category=”0″ sport_limit=”0″]

Engeland-Denemarken Euro 2020 odds: bij welke bookmaker moet ik wedden?

Ontdek de Engeland-Denemarken kansen in 1N2 voorgesteld door de grootste Franse weddenschappen websites. Klik op de bookmaker waarin je geïnteresseerd bent en je wordt doorgestuurd naar de bookmaker in kwestie. Als je nog geen account hebt, kun je er in een paar minuten een openen. Tip: Om er zeker van te zijn dat je de beste kansen krijgt, moet je niet aarzelen om je bij meerdere sites tegelijk in te schrijven.

[bcblocks type=”Sports – Event Odds” template=”4″ sport_event=”2767871″ sport_event_data=”” sport_outcome_type=”1×2″ category=”0″ sport_limit=”0″]

Krijg de beste Engeland-Denemarken Euro 2020 kansen met onze Live Score

In deze wedstrijd, zal Engeland zeer favoriet zijn. Ten eerste spelen ze in Wembley, voor hun fans. Ten tweede beschikken de Three Lions, afgezien van de soms wankele verdediging, over een zeer compacte en zelfverzekerde groep. Zij zullen degenen zijn die praten.

De Denen zullen in deze wedstrijd zeer solide moeten zijn en waarschijnlijk op de counter spelen. Hoewel ze sinds de Ronde van 16 slechts één doelpunt tegen hebben gekregen, zullen de ploeggenoten van Kasper Dolberg het moeilijk hebben om de Engelse ploeg in toom te houden die twee doelpunten tegen Duitsland en vier tegen Oekraïne heeft gekregen.

Onze voorspelling: Engeland wint

Als je live wilt wedden, gebruik dan de Live Score hieronder om een gedetailleerd overzicht van de wedstrijd te krijgen: doelpunten, kaarten, gevaarlijke acties, schoten…

Engeland-Denemarken Euro 2020: analyse van de 2 teams

De 2 teams ontmoetten elkaar dit jaar in de Nations League. In Kopenhagen hield Denemarken een gelijkspel over en won vervolgens in Londen. We moeten terug naar 2014 om een overwinning voor de Three Lions te zien. Laatstgenoemde had de wedstrijd met 1-0 gewonnen dankzij een doelpunt van Daniel Sturridge.

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Engeland op EK 2020 – 2021

De Engelsen toonden een indrukwekkende kalmte en controle in hun overwinning op Oekraïne in de vorige ronde. Ze hebben duidelijk een stap voorwaarts gezet in vergelijking met de vorige wereldbeker. Gareth Southgate heeft zijn groep 3 jaar lang kunnen verbeteren, dankzij zeer technische elementen als Grealish en Foden die wreed ontbraken.

De Three Lions zijn vol vertrouwen sinds hun overwinning tegen de Duitsers bij de laatste 16, verworven dankzij een zeer gedurfde tactische zet (Foden en Mount vanaf het begin op de bank). Met een sterke ploeg en een moedige coach heeft Engeland alles wat nodig is om de finale van het toernooi te bereiken.

🇩🇰 Denemarken op EK 2020 – 2021

Denemarken is het eerste team dat de halve finales bereikt na hun eerste 2 wedstrijden te hebben verloren. De mannen van Kasper Hjulmand profiteerden vervolgens van de zwakte van hun tegenstanders en boekten overwinning na overwinning.

In de ronde van 16 waren de Denen zeer solide tegen een Tsjechische ploeg die de wedstrijd nooit op slot gooide. Ondanks hun sterke wil en solidariteit bleef de groep vrij beperkt. Als ze eenmaal uit het spel zijn, staan ze waarschijnlijk tegen een muur. Dat is waarschijnlijk wat er zal gebeuren tegen Engeland.

Casino +21 Sportweddenschappen +18 Gok met mate ! Gokhulp