Tsjechië vs Denemarken odds : voorspellingen en wedtips | EURO 2020 – 2021

Commerciële inhoud | Alleen nieuwe klanten | 18+

Tsjechië-Denemarken Euro 2020 ¼ final odds: onze analyse en voorspelling van de wedstrijd Hier zijn de voorgestelde kansen voor Tsjechië-Denemarken Euro 2020. De wedstrijd telt mee voor de ¼ finales van het toernooi en wordt gespeeld op zaterdag 3 juli in het Stadio Olimpico in Rome.

[bcblocks type=”Sports – Event Odds” template=”3″ sport_event=”2767867″ sport_event_data=”” sport_outcome_type=”1×2″ category=”0″ sport_limit=”0″]

Beste Tsjechische Republiek-Denemarken Euro 2020 kansen

Bekijk hieronder de kansen bij de beste Belgische bookmakers voor de wedstrijd tussen Tsjechië en Denemarken. Het zal niemand verbazen dat de Denen de favorieten zijn. Waarschuwing: deze kansen zijn niet noodzakelijk de meest interessante op de markt.

Alvorens te spelen, raden wij je aan om alle sites te controleren, zodat je een volledig overzicht heeft van de mogelijke winsten op de wedstrijd.

[bcblocks type=”Sports – Event Odds” template=”4″ sport_event=”2767867″ sport_event_data=”” sport_outcome_type=”1×2″ category=”0″ sport_limit=”0″]

Live Tsjechië-Denemarken met onze Live Tracker

Tussen twee ploegen die niets te verliezen hebben, zal de wedstrijd zeer open zijn. De Denen hebben een beetje extra ziel sinds het incident in de eerste wedstrijd. In de Ronde van 16 hebben ze de draken uit Wales volledig verstikt, met name dankzij een dubbele treffer van invaller Dolgberg.

De Tsjechen daarentegen spelen met het volste vertrouwen sinds hun onverwachte kwalificatie tegen Oranje, die ze wonnen door meer dan een uur op de powerplay te spelen. Geen van beide partijen kon het spel afsluiten. Het resultaat is dat er veel ruimte was voor beide kanten om in te spelen, en dat leidde tot doelpuntent. Onze voorspelling: Denemarken wint

Tsjechië-Denemarken Euro 2020: de koppen bij elkaar

De ontmoetingen tussen de Tsjechische Republiek en Denemarken zijn niet talrijk. De laatste keer dat de twee teams elkaar ontmoetten was in een vriendschappelijke wedstrijd in 2016. Het was een 1-1 gelijkspel.

🇨🇿 Tsjechië op Euro 2020 – 2021

De Tsjechen zijn een van de grote verrassingen van het toernooi. Gekwalificeerd via hun 3e plaats in groep D, zorgden ze voor een sensatie door Nederland uit te schakelen in de 1/8e finales. In de groepsfase begonnen ze met een gemakkelijke overwinning op Schotland (0-2), voordat ze gelijk speelden met Kroatië (1-1).

Op de laatste dag werden ze verslagen door Engeland (1-0). In de 1/8 maakten ze gebruik van de onbegrijpelijke apathie van Oranje om hun kwalificatie af te snoepen. Na een exit in de eerste ronde in 2016, staat de Národní tým weer op de kaart. Toch is het moeilijk om de werkelijke waarde van het team te bepalen, omdat het tegen gevestigde partijen moeite heeft om zijn aanvallende potentieel tot uiting te brengen.

🇩🇰 Denemarken op Euro 2020 – 2021

Met één overwinning en twee nederlagen in de groepsfase hadden de Denen een ongelooflijke kans om zich te kwalificeren. Ze werden hard getroffen door de hartstilstand van Eriksen in hun openingswedstrijd tegen Finland (een 1-0 verlies), verloren vervolgens van België (1-2) voordat ze Rusland versloegen (1-4). In de Ronde van 16 hebben de mannen van Kasper Hjulmand Wales gemakkelijk overklast in een eenzijdige wedstrijd (0-4). De bank speelde een grote rol in dat spel.

De overwinning kwam echter tegen een hoge prijs, want de Denen verloren aanvoerder Simon Kjær door een blessure. Het is moeilijk te zeggen of hij fit zal zijn voor de wedstrijd tegen Tsjechië. Poulsen, die in de Ronde van 16 werd vervangen door Dolberg, zou fit moeten zijn om in de kwartfinales tegen de Tsjechen te spelen. Tenzij de staf hem liever spaart voor de rest van het toernooi.

Casino +21 Sportweddenschappen +18 Gok met mate ! Gokhulp