België vs Italië odds : voorspellingen en wedtips | EK 2020 – 2021

Commerciële inhoud | Alleen nieuwe klanten | 18+

Ontdek de Belgische-Italië Euro 2020 kansen aangeboden door de Belgische bookmakers, evenals onze voorspelling voor ¼ finale die er explosief uitziet. De wedstrijd vindt plaats op vrijdag 2 juli in de Allianz Arena in München.

[bcblocks type=”Sports – Event Odds” template=”3″ sport_event=”2767866″ sport_event_data=”” sport_outcome_type=”1×2″ category=”0″ sport_limit=”0″]

Wedden op België-Italië Euro 2020: waar vind je de beste kansen?

Hier is een selectie van de 1N2 kansen op de belangrijkste Belgische weddenschappen sites. Italië is licht favoriet in deze wedstrijd. Merk op dat een gelijkspel even waarschijnlijk is als een Belgische overwinning.

[bcblocks type=”Sports – Event Odds” template=”4″ sport_event=”2767866″ sport_event_data=”” sport_outcome_type=”1×2″ category=”0″ sport_limit=”0″]

Live Score België-Italië Euro 2020: volg de wedstrijd live

De wedstrijd tussen de Rode Duivels en de Squadra Azzurra zal zeer close zijn omdat beide ploegen een uitstekende verdediging hebben. Italië heeft nog geen doelpunt tegen gekregen in de groepsfase. Bij de laatste 16 versloegen ze Oostenrijk met 2-1 na extra tijd. Het Das Team slaagde er alleen in Donnarumma te verslaan in de normale tijd. De Belgen kregen in de groepsfase één tegendoelpunt te verwerken, maar versloegen Portugal op het nippertje. Italië heeft een licht voordeel in de aanval, want Mancini kan een beroep doen op al zijn spitsen. Voor België zijn Hazard en De Bruyne daarentegen twijfelgevallen. Alleen Lukaku is zeker fit. Geen van beide teams zal zich in deze wedstrijd weggeven, want ze hebben alles te verliezen door zich bloot te stellen aan tegenaanvallen. Het zou een wedstrijd kunnen worden die op strafschoppen uitdraait. Onze voorspelling: gelijkspel met minder dan 2,5 doelpunten gescoord en Italië door. Live Volger

België-Italië Euro 2020: het verloop van de 2 teams

De laatste keer dat België en Italië elkaar troffen was in de groepsfase van Euro 2016. De Squadra hadden gemakkelijk met 0-2 gewonnen.

🇧🇪 België op Euro 2020 – 2021

België kende een vrij rustige groepsfase. In de openingswedstrijd overklasten ze Rusland (3-0), voordat ze Denemarken verslaan (1-2) en vervolgens Finland verslaan (0-2). In de Ronde van 16, waren de Duivels erg efficiënt tegen Portugal. Ondanks het duidelijke overwicht van de Seleçao wonnen ze door een van hun weinige kansen om te zetten.

Het enige minpuntje aan de overwinning op de Portugezen waren de blessure-uitvallen van Eden Hazard en Kevin De Bruyne.

🇮🇹 Italië op Euro 2020 – 2021

Net als België had Italië geen moeite om uit hun groep te komen: 3 overwinningen in 3 wedstrijden, en vooral 7 gescoorde goals en 0 tegendoelpunten. De Squadra is het toernooi begonnen door Turkije (0-3) uit te schakelen. Daarna versloegen ze Zwitserland met 3-0, en eindigden met een nipte 1-0 overwinning op Wales.

In de Ronde van 16 tegen Oostenrijk had Italië de overhand, maar ze hadden meer tijd nodig om te winnen. Op dit toernooi is de status van de ploeg veranderd: zij zijn nu kandidaten voor de eindoverwinning.

Casino +21 Sportweddenschappen +18 Gok met mate ! Gokhulp