Frankrijk vs Zwitserland odds : voorspellingen & wedtips | EK 2020 – 2021

Commerciële inhoud | Alleen nieuwe klanten | 18+

Les Bleus zijn goed op weg naar de laatste achtste finale van dit Euro 2020! Na een succesvolle eerste ronde zal de Franse ploeg het opnemen tegen Zwitserland om te proberen de kwartfinale van het Europese Kampioenschap te bereiken.

[bcblocks type=”Sports – Event Odds” template=”3″ sport_event=”2767773″ sport_event_data=”” sport_outcome_type=”1×2″ category=”0″ sport_limit=”0″]

Vergelijk de beste Euro 2020 Frankrijk vs Zwitserland odds

De mannen van Didier Deschamps zullen serieus moeten zijn om zich te kwalificeren voor de volgende ronde. Wil je wedden op deze wedstrijd? Focus op de beste Frankrijk vs Zwitserland kansen.

[bcblocks type=”Sports – Event Odds” template=”4″ sport_event=”2767773″ sport_event_data=”” sport_outcome_type=”1×2″ category=”0″ sport_limit=”0″]

Wedstrijd info, stats en live score voor Frankrijk vs Zwitserland

Hoe kun je je niet voorstellen dat Les Bleus de kwartfinales van dit Euro 2020 halen? Ondanks de aanwezigheid van Duitsland en Portugal in zijn groep, slaagde de wereldkampioen van 2018 erin bovenaan te eindigen.

Het lijdt geen twijfel dat de ploeg van Didier Deschamps vertrouwen heeft kunnen opbouwen voor hun wedstrijd in de ronde van de achtste finale. De Franse ploeg zal zijn best doen om door te gaan naar de kwartfinale.

Frankrijk vs Zwitserland: Statistieken & Resultaten

Zeker, Frankrijk blijft de favoriet in deze Euro 2020 ronde van achtste finale wedstrijd. Het is echter belangrijk om op de hoogte te zijn van verschillende aspecten om het meeste uit de kansen van deze Frankrijk vs Zwitserland te halen.

🇫🇷 Frankrijk op Euro 2020

We keken ernaar uit om Frankrijk in actie te zien tijdens dit Euro 2020. En we werden duidelijk niet teleurgesteld! De wedstrijd tegen Duitsland was niet te missen. Les Bleus zijn naar het grasveld van München gekomen om te winnen (1-0). Ondanks een zeer gecompliceerde wedstrijd in Hongarije (1-1), hebben de ploeggenoten van Kylian Mbappé hun kwalificatie voor de laatste dag veiliggesteld. Dit weerhield de Franse ploeg er echter niet van om opnieuw een knappe prestatie neer te zetten tegen Portugal (2-2).

Daardoor eindigen Les Bleus bovenaan in deze zeer gecompliceerde groep en bieden ze zichzelf een voordelige ronde van achtste finale dan de andere twee ploegen in de groep. Het Franse nationale team, dat in 2018 tot wereldkampioen werd gekroond, is vast van plan om er tijdens Euro 2020 helemaal voor te gaan. En dat begint met een overwinning tegen Zwitserland in deze ronde van achtste finale.

Alles over Frankrijk bij de EK >>

🇨🇭 Zwitserland op Euro 2020 – 2021

We zijn gewend dat Zwitserland de finale van de grootste wedstrijden haalt. De Nati moesten echter hard werken in de groepsfase van dit Euro 2020. Voor zijn entree in de competitie kon het niet beter doen dan gelijk spelen tegen Wales (1-1). De mannen van Vladimir Petkovic leden daarna een zware nederlaag tegen Italië (3-0).

De Zwitsers zijn er echter in geslaagd de top drie te bereiken na een ruime 3-1 zege op Turkije. De Zwitsers hebben nog steeds moeite om zich te meten met het Franse team, ondanks hun verbeterde vorm in hun laatste wedstrijd. Ze vechten al vele jaren tegen de Fransen. En dat kan nog steeds het geval zijn in deze ronde van 16!

Casino +21 Sportweddenschappen +18 Gok met mate ! Gokhulp