Wedden op kwalificatie EK 2020 tips: odds, wedstrijden, voorspellingen

Commerciële inhoud | Alleen nieuwe klanten | 18+

Kun je niet wachten om te wedden op kwalificatie EK 2020? Laat je dan vooral helemaal gaan en gok op de beste ploegen. Met onze nuttige tips over de wedstrijden, groepen en noteringen kun je er bovendien zeker van zijn dat je de beste weddenschappen doet.

EK 2020 – 2021: kansen voor de komende wedstrijden

[bcblocks type=”Sports – Event List” template=”1″ sport_sport=”1″ sport_outcome_type=”1×2″ sport_tournament=”50″ tournament_id=”12715″ sport_events_number_limit=”5″]

Wedden op kwalificatie EK 2020 – 2021: onze geselecteerde bookmakers

De kwalificerende rondes naar aanloop van het EK 2020 lopen van maart 2019 tot en met november 2019. In totaal zijn er 55 landen die worden onderverdeeld in 10 groepen (van A tot J). Elke groep neemt het in verschillende wedstrijden tegen elkaar op in de hoop als beste naar voren te treden. De twee landen die de meeste wedstrijden gewonnen hebben, mogen verdergaan en deelnemen aan het EK 2020. Er zijn dus 24 landen die als winnaar uit het kwalificatieproces zullen komen.

In deze groepsfase zijn er in totaal 10 speeldagen. De indeling van de groepen werd gebaseerd op de stand van de Nations League.

Wil je graag inzetten op de groepswinnaars? Dan dien je er rekening mee te houden dat je minstens 18 of 21 jaar oud moet zijn om te mogen gokken. Daarnaast is het belangrijk dat je ten alle tijden de regels en voorwaarden van de bookmaker respecteert.

In het onderstaande overzicht vind je onze mening over de verschillende bookmakers:

Bookmaker Voordelen Registreer je
Circus

Wedden op kwalificatie EK 2020 tips: odds, wedstrijden, voorspellingen 1

Red Fan Challenge : Meer dan €50.000 aan cadeaus [bcblocks type=”CTA” template=”1″ operator=”circus” text=”Bezoek Circus”]
Ladbrokes

ladbrokes uitslagen eredivisie

Live stream center, gratis weddenschap nieuwe spelers, Last minute weddenschappen [bcblocks type=”CTA” template=”1″ operator=”ladbrokes” text=”Bezoek Ladbrokes”]
Unibet

unibet uitslagen eredivisie

Statistieken, wedgidsen, Unibet TV [bcblocks type=”CTA” template=”1″ operator=”unibet” text=”Bezoek Unibet”]
betFIRST

betfirst uitslagen eredivisie

betFIRST TV, Cash Out, Add2Bet [bcblocks type=”CTA” template=”1″ operator=”betfirst” text=”Bezoek betFirst”]
Bwin

bwin uitslagen eredivisie

Creëer kalender, goede odds, live wedstrijden [bcblocks type=”CTA” template=”1″ operator=”bwin” text=”Bezoek Bwin”]
Bingoal

bingoal uitslagen eredivisie

Veel voetbalwedstrijden, live streaming, aanbiedingen en acties [bcblocks type=”CTA” template=”1″ operator=”bingoal” text=”Bezoek Bingoal”]

Europees Kampioenschap 2020: kwalificerende odds

De kwalificatie EK 2020 odds zijn verschillend, afhankelijk van de bookmaker die je kiest. Als je bijvoorbeeld inzet op de meest voor de hand liggende landen, zullen de odds lager liggen dan als je inzet op landen die minder populair zijn. Je kunt inzetten op welke twee landen per groep de overwinning zullen behalen volgens jou. Hoe sneller je je inzet plaatst, hoe hoger de odds zullen zijn.

In de tabel hieronder vind je onze vergelijking van de odds van de komende wedstrijden:

Groepswinnaar

Elke groep van het EK 2020 is verschillend. Sommige bookmakers hebben volgens hun odds de winnaars al uitgekozen. In andere gevallen liggen de opties op de mogelijke winnaar nog volledig open.

Als we gaan kijken naar Groep F kunnen we er vrijwel zeker van zijn dat Spanje één van de groepswinnaars gaat zijn. Spanje won met 2-0 tegen Malta, met 2-1 tegen Noorwegen en met 4-1 tegen de Faerörer Eilanden. Wij vermoeden dat de tweede winnaar van deze groep Noorwegen of Zweden zal worden.

In Groep H maken Frankrijk en Turkije de grootste kans om groepswinnaar te worden. Van Frankrijk weten we dat het een bijzonder sterk team is en ook in de groepsfase wonnen ze al met 4-1 tegen Moldavië en met 4-0 tegen IJsland. Ook Turkije doet het zeer goed tot nu toe. Het Turkse team won met 2-0 tegen Albanië en met 4-0 tegen Moldavië.

Top goalscorer kwalificatie EK 2020

Nog een veel besproken onderwerp tijdens het EK 2020 is de top goalscorer. Het is altijd interessant om te gaan kijken wie de meeste goals zal scoren tijdens het grote evenement. Houd er echter rekening mee dat niet alle bookmakers dit als een weddenschap aanbieden.

Om in te zetten op de top goalscorer is het belangrijk om te kijken naar de beste teams in de competitie. Vervolgens ga je onderzoeken welke speler de meeste doelpunten heeft gescoord in het verleden. Op basis van deze informatie kun je dan een verstandige weddenschap plaatsen. Wij schatten Kylian Mbappé erg hoog in. Hij heeft op korte tijd al een heleboel goals gescoord en hij zit in één van de sterkste teams van het EK 2020, namelijk Frankrijk.

Kwalificatie EK 2020 – 2021 groepen en speeldatums

In de kwalificatie groepsfase worden er tien groepen gevormd. Vijf groepen met vijf landen en vijf groepen met zes landen. Binnen elke groep worden er wedstrijden gespeeld die nog lopen tot in november 2019. Per groep worden de twee beste landen geselecteerd en die landen mogen meespelen op het EK van 2020.

Er worden geen landen automatisch gekwalificeerd. Elk land moet zich dus bewijzen aan de hand van de resultaten die bereikt worden tijdens de wedstrijden.

Hieronder zie je hoe de groepen voor de kwalificatie EK 2020 zijn ingedeeld:

Groep A Groep B Groep C Groep D Groep E
Bulgarijë Servië Noord-Ierland Georgië Azerbeidzjan
Engeland Litouwen Nederland Gibraltar Kroatië
Montenegro Portugal Estland Zwitserland Hongarije
Tsjechische Republiek Luxembourg Duitsland Ierse Republiek Wales
Kosovo Oekraïne Wit-Rusland Denemarken Slovakije

 

Groep F Groep G Groep H Groep I Groep J
Noorwegen Letland Andorra Kazachstan Griekenland
Spanje Israël Turkije België Armenië
Zweden Noord-Macedonië IJsland San Marino Liechtenstein
Roemenië Oostenrijk Franrijk Rusland Finland
Ferörer Polen Albanië Cyprus Italië
Malta Slovenië Moldavië Schotland Bosnië-Herzegovina

In veel groepen ligt het al redelijk voor de hand wie de groepswinnaars zullen worden. Landen zoals Frankrijk, Engeland, Spanje en België zijn al bijna zeker van hun plek. Toch blijft het interessant om de wedstrijden binnen de groepsfase op te volgen, want je weet natuurlijk nooit of er een team is dat onverwacht sterk naar voren kan treden.

Europees Kampioenschap 2020 – 2021 play-off’s: hoe werkt dit

De play-off’s zullen bepalen wie de laatste vier plaatsen krijgt op het EK 2020. Elke League in de Nations League kreeg één plek op het EK. In maart 2020 zullen vier partijen uit elke competitie het opnemen in een have finale en een finale. De winnaars uit de finales mogen deelnemen aan het EK van 2020.

Als één van deze teams zich al via de groepstoernooien voor het EK 2020 heeft gekwalificeerd, komt het eerstvolgende beste team in hun Nations League in aanmerking.

Onze top 5 EK 2020 voorspelling:

1. Noord-Ierland (Groep C)
2. Kroatië (Groep E)
3. Schotland (Groep I)
4. Frankrijk (Groep H)
5. Italië (Groep J)

Kwalificatie EK 2020voorspellingen en tips

Wil je de beste EK 2020 kwalificatie voorspellingen doen? Volg dan op de voet alle wedstrijden die gespeeld worden tijdens de groepsfase. Uit de voorlopige resultaten kun je eigenlijk al goed afleiden dat België, Frankrijk, Engeland en Spanje zeker doorgaan naar het EK 2020. Het is belangrijk dat je de landen in de groepen goed met elkaar vergelijkt en vaststelt wie er doorgaans de meeste doelpunten scoort.

Als je kwalificatie EK 2020 voorspellingen gaat doen, moet je je eerst registreren bij een geschikte bookmaker. Daarna kun je de wedstrijden terugvinden in de sportrubriek en kun je een gokje plaatsen. Hoe langer je voor aanvang van de wedstrijd inzet, hoe hoger de odds liggen en dus hoe groter je eventuele winst gaat zijn. Zet je vlak voor de wedstrijd in of doe je een live weddenschap, dan liggen de odds lager en ga je dus ook minder winst kunnen maken.

Inzetten op de favorieten levert eveneens lagere odds op. Het kan dus interessant zijn om te gokken op buitenstaanders zoals Italië, Portugal of Kroatië. In ieder geval is het belangrijk om alle informatie over de matches goed op te volgens zodat je de beste weddenschap kan doen.

Casino +21 Sportweddenschappen +18 Gok met mate ! Gokhulp