Wedden EK finale: de beste tips om te winnen

Commerciële inhoud | Alleen nieuwe klanten | 18+

Wie wil wedden EK finale kan terecht bij diverse bookmakers. Het EK 2020 speelt zich af in 13 landen met een finale die in Londen gespeeld wordt. Dat zal ongetwijfeld voor veel spektakel zorgen bij de supporters. Er zijn enorm veel mogelijkheden om te wedden EK finale. Op deze pagina kun je alvast wat inspiratie opdoen.

Wedden op EK finale : de favorieten

Op deze pagina kom je te weten welke favorieten EK 2020 – 2021 wij het hoogste inschatten en welke niet.

Odds favorieten EK 2020 – 2021

Circus

circus ek 2020

Ladbrokes

ladbrokes euro 2021

Betway

betway ek 2021

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿
Odds Engeland
1,80 1,80 1,82
🇮🇹

Odds Italië

1,90 1,95 1,98
Alle noteringen [bcblocks type=”CTA” template=”1″ operator=”circus” text=”Bezoek Circus”] [bcblocks type=”CTA” template=”1″ operator=”ladbrokes” text=”Bezoek Ladbrokes”] [bcblocks type=”CTA” template=”1″ operator=”betway” text=”Bezoek Betway”]

Kansen 08/07/2021

Wedden op Euro 2020 – 2021 :Welke  bookmakers ?

Hieronder volgt onze top 5 EK bookmakers:

[bcblocks type=”Operator List” template=”1″ cta_text=”Bezoek %operator%” limit=”5″]

Hoe verloopt de EK finale 2020?

De eindfinale zal bepalen wie de grote winnaar zal worden van het EK 2020. De EK finale van 2020 zal gespeeld worden in het Wembley stadion in Londen. Dit grote stadium biedt plaatsen voor meer dan 90.000 supporters. Ook de halve finales zullen in dit stadion doorgaan.

Wil je de EK finale van 2020 voor geen goud missen? Schrijf dan zeker 11 juli 2020 in je agenda. Op deze datum zal de finale namelijk gespeeld worden om 21:00 uur.

odds ek winnaar

Deze 16e editie van het EK zal bovendien erg uniek zijn. Dit heeft alles te maken met het 60 jarig jubileum dat in 2020 gevierd wordt. Er zullen een aantal dingen aangepast worden zoals het aantal gastlanden dat de wedstrijden zal organiseren. De voorgaande jaren waren er 1 of 2 gastlanden, maar in 2020 zullen dat er 12 zijn. Dit geeft supporters de kans om massaal aanwezig te kunnen zijn tijdens de wedstrijden omdat de kans erg groot is dat er een Europese stad in de buurt is die een wedstrijd zal organiseren.

Een andere verandering die zal plaatsvinden is het feit dat er voor het eerst een videoscheidsrechter aanwezig zal zijn. De kwalificaties zijn een combinatie van de EK kwalificatierondes en de play-offs van de Nations League.

In totaal zullen 24 Europese landen de strijd met elkaar aangaan voor de beker en een maximum bedrag van 34 miljoen euro.

Wedden EK finale thuisvoordeel

De gastlanden die de organisatie van de wedstrijden op zich zullen nemen, zijn niet automatisch verzekerd van een deelname aan het EK. Ze hebben wel een thuisvoordeel als ze zich weten te plaatsen.

Elk gastland wordt gelinkt aan een ander gastland. Wanneer een gastland zich weet te plaatsen, zal het de groepswedstrijden spelen in de eigen speelstad en de speelstad van het andere gastland. Als beide gastlanden van een groep zich weten te plaatsen voor het EK 2020, spelen ze allebei minstens twee thuiswedstrijden.

De locatie van de onderlinge wedstrijd zal bepaald worden via een loting. Als 1 van beide gastlanden zich niet plaatst voor het eindtoernooi, zal het andere gastland drie thuiswedstrijden hebben.

Hieronder vind je een overzicht van de gelinkte speelsteden:

  • Groep A: Rome/Bakoe
  • Groep B: Kopenhagen/Sint-Petersburg
  • Groep C: Amsterdam/Boekarest
  • Groep D: Londen/ Glasgow
  • Groep E: Bilbao/ Dublin
  • Groep F: Boedapest/München

Bookmakers wedden EK finale

De wedstrijden van het EK 2020 volgen is op zich al spannend en al zeker als je dit live kan doen. Tickets kun je online bemachtigen via de officiële kanalen. De verkoop van de kaarten zal in twee fases gebeuren:

1. Kaartenverkoop voor de neutrale vakken
2. Kaartenverkoop bij plaatsen van je favoriete land

Supporters die een extra dimensie willen geven aan deze speciale editie van het EK, kunnen ook een weddenschap plaatsen. Dit zorgt voor nog meer spanning en je maakt kans om geld te winnen tijdens de wedstrijden.

Wedden EK finale betekent dat je kunt inzetten op wie de eindwinnaar van het EK 2020 zal worden. Er zijn tal van bookmakers die deze optie aanbieden. Natuurlijk dien je dit wel te doen bij betrouwbare bookmakers.

Wedden EK finale: de beste tips om te winnen 1
Hieronder volgt alvast onze top 5:

1. Unibet
2. Ladbrokes
3. betFIRST
4. Bingoal
5. Bwin

Dit zijn stuk voor stuk betrouwbare bookmakers waar je met een gerust hart kan wedden EK finale. Belangrijk is dat je de odds goed met elkaar vergelijkt zodat je de beste weddenschap kan plaatsen. De odds van de bovenstaande bookmakers zijn erg aan elkaar gewaagd. Je maakt dus eigenlijk altijd de juiste keuze.

Vindt hieronder een selectie van de beste kansen voor de volgende 5 wedstrijden van het toernooi.

[bcblocks type=”Sports – Event List” template=”1″ sport_sport=”1″ sport_outcome_type=”1×2″ sport_tournament=”50″ tournament_id=”12715″ sport_events_number_limit=”5″]

Mobiel wedden EK finale

Natuurlijk kun je ook mobiel wedden EK finale. Wat je hiervoor moet doen is je aansluiten bij een bookmaker naar keuze. Dit kun je doen door de mobiele app te downloaden of de mobiele versie van de website te openen op je smartphone of tablet.

Vervolgens zul je je moeten registreren. Dit is een snel en eenvoudig proces waarbij je enkele persoonlijke gegevens moet invullen. Eens je een account geopend hebt kun je inloggen met je gebruikersnaam en wachtwoord op de website van de bookmaker of via de mobiele app.

ladbrokes streaming ek
Geregistreerde gebruikers kunnen weddenschappen plaatsen op het volledige aanbod. Zorg er wel eerst voor dat je een betaling hebt overgemaakt op je account. Daarna kun je een voetbal- of andere wedstrijd uitkiezen en een weddenschap plaatsen.

Wedden EK finale kun je zowel doen voor de wedstrijd (prematch) of live tijdens de wedstrijd. Live wedden EK finale zorgt natuurlijk voor nog meer spanning, maar je dient er dan wel rekening mee te houden dat de odds lager zullen liggen. Bij alle bookmakers geldt dat hoe vroeger je je weddenschap plaatst, hoe hoger de odds en dus ook hoe meer winst je kan maken.

Casino +21 Sportweddenschappen +18 Gok met mate ! Gokhulp