Doe je beste voorspellingen EK winnaar met deze tips

Commerciële inhoud | Alleen nieuwe klanten | 18+

Het is nog even afwachten, maar toch zijn er al heel wat voorspellingen EK winnaar. Denk jij dat de winnaar voor de hand ligt of zal er een underdog met de beker naar huis gaan? Wij bekijken alle opties aan de hand van onze uitgebreide EK voorspellingen.

Hieronder vind je de voorspellingen EK winnaar van Unibet, één van de grootste Belgische bookmakers:

Voorspellingen EK winnaar Noteringen
Circuscircus ek winnaar
Noteringen
Ladbrokesladbrokes ek winnaar
Noteringen
Betway
betway ek winnaar
🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿
Engeland
1.80 1.80 1.82
🇮🇹
Italië
1.90 1.95 1.98

Kansen gegeven op de 08/07/2021

Houd er wel rekening mee dat deze odds een momentopname zijn. Ze kunnen in de komende weken en maanden dus nog veranderen.

Voorspellingen EK winnaar

Nu het EK voetbal van 2021 steeds dichterbij komt, biedt dit ook de ideale gelegenheid om te gokken op de uiteindelijke winnaar. Er wordt van over heel de wereld enorm veel geld ingezet op weddenschappen bij diverse bookmakers. Dit evenement is dan ook heel bijzonder, onder meer omdat het maar om de vier jaar plaatsvindt.

De grote vraag is natuurlijk wie het EK 2021 gaat winnen. Volgens de bookmakers zijn er twee grote favorieten: Engeland en Frankrijk. Dit kun je zien aan de noteringen die worden gegeven voor deze landen. Het lijkt veilig om je geld in te zetten op één van deze twee teams, maar er zijn natuurlijk nog andere landen die kans maken op de EK-beker. Denk maar aan Duitsland, Portugal, Spanje en natuurlijk België.

Doe je beste voorspellingen EK winnaar met deze tips 1

Ons eigen land deed het bijzonder goed op het WK van 2018 door als derde te eindigen. Het zou dan ook bijzonder leuk zijn als België in 2021 de titel van winnaar van het EK wegkaapt.

Er is natuurlijk een verschil tussen serieuze gokkers die veel geld op het spel zetten en gokkers die dit voor hun plezier doen. Ben jij iemand die puur voor het plezier voorspellingen EK winnaar gaat doen? Dan zet je best niet teveel in en gaat het vooral om het amusement dat je hieruit haalt. Ben je echter serieuzer en wil je effectief veel geld winnen met je voorspelling? Blijf dan vooral neutraal en laat je niet teveel leiden door je emoties. Straks geven we je nog meer tips om de beste weddenschappen te plaatsen.

Andere EK voorspellingen

Je kunt natuurlijk inzetten op wie de winnaar van het EK wordt, maar de bookmakers geven daarnaast nog heel wat andere mogelijkheden om in te zetten:

  • Het aantal gele of rode kaarten
  • Wie de topscorer wordt
  • Hoeveel hoekschoppen ons Belgische elftal krijgt,…

Deze voorspellingen zijn echter wel iets moeilijker om te maken. Als je een echte voetbalkenner bent, kunnen deze voorspellingen natuurlijk wel een goede keuze zijn.

Tips voorspellingen EK winnaar

Je voorspellingen EK winnaar plaatsen, doe je niet zomaar. Als je een succesvolle weddenschap wilt plaatsen, gaat hier toch enige voorbereiding aan vooraf. Hieronder vind je een aantal nuttige tips die je op weg helpen.

Denk na over wanneer je gaat inzetten

Een gouden tip die we kunnen geven bij je voorspellingen, is dat het beter is om nu al in te zetten. Online bookmakers beschikken nu al over een grote keuze aan weddenschappen op de EK winnaar van 2021. Daar komt bij dat de noteringen nu het hoogst liggen.

Natuurlijk houdt dit ook een bepaald risico in. Als je bijvoorbeeld nu al inzet op Frankrijk als EK winnaar, weet je natuurlijk nog niet met welk team ze straks gaan spelen. Het voordeel is dat de noteringen nu hoger liggen en je dus wel meer winst kan maken met je weddenschap.

odds ek 2021 unibet
Het is belangrijk dat je een goede afweging maakt tussen verwachtingen en onverwachte successen.

Verzamel zoveel mogelijk informatie

Het is heel belangrijk om je eerst goed te informeren over de odds van de bookmakers, de spelers van de teams en hun voorgeschiedenis. Bij toernooien zoals het EK 2021 is het verleidelijk om emotionele voorspellingen te gaan maken.

Als je echter je winkansen wilt optimaliseren is dit geen goed idee. Als voetbalsupporter heb je vaak al een goed idee over welke teams goed en minder goed presteren tijden het EK, maar het is verstandig om nog meer in detail te treden. Heb je alle informatie ter beschikking? Dan ben je klaar om een weloverwogen weddenschap te plaatsen.
Wedstrijden uit het verleden analyseren

Professionele gokkers zijn niet alleen erg goed geïnformeerd, ze besteden ook erg veel tijd aan het analyseren van voorgaande wedstrijden. Dit kan een belangrijke rol spelen bij het plaatsen van je weddenschap. De kans is namelijk groter dat een team dat in het verleden goed gepresteerd heeft dit weer zal doen. Natuurlijk is dit niet altijd het geval. Het is dan ook geen goed idee om je keuze enkel van deze factor te laten afhangen, maar het kan wel meer duidelijkheid geven.

Er zijn een aantal Belgische bookmakers die we je zeker kunnen aanraden wat odds betreft. Hieronder volgt onze top 6:

Top 5 Bookmakers Bezoek de website
1. Circus

Doe je beste voorspellingen EK winnaar met deze tips 2

[bcblocks type=”CTA” template=”1″ operator=”circus” text=”Bezoek Circus”]
2. Ladbrokes

ladbrokes odds ek 2021

[bcblocks type=”CTA” template=”1″ operator=”ladbrokes” text=”Bezoek Ladbrokes”]
3. Betway

betway ek 2021

[bcblocks type=”CTA” template=”1″ operator=”betway” text=”Bezoek Betway”]
4. Unibet

unibet odds ek 2021

[bcblocks type=”CTA” template=”1″ operator=”unibet” text=”Bezoek Unibet”]
5. Bwin

odds ek 2021 bwin

[bcblocks type=”CTA” template=”1″ operator=”bwin” text=”Bezoek Bwin”]

Zoek uit of live wedden iets voor jou is

We hebben al besproken dat je betere odds kan scoren als je op voorhand inzet. Toch zijn er heel wat spelers die de voorkeur geven aan live weddenschappen. Dit kan natuurlijk een leuke manier zijn om een weddenschap te plaatsen, maar denk er wel aan dat dit een heel andere discipline is. Je moet heel snel correcte beslissingen kunnen nemen en bereid zijn om je tactiek te veranderen.

Deze vorm van wedden is niet voor iedereen weggelegd. Zoek dus eerst uit of dit je wel ligt door bijvoorbeeld op een kleinere wedstrijd live in te zetten.

odds ek 2021 unibet

Beheer je budget

Een laatste belangrijke tip bij je voorspellingen EK winnaar is dat je je budget goed controleert alvorens je je inzet plaatst. Doe geen grote inzet als je je dit niet echt kunt veroorloven. Hoe zeker je ook bent van je beslissing, er bestaat altijd een kans dat je je weddenschap en dus ook je geld verliest. Denk dus na over welk bedrag je eventueel kan verliezen zonder dat het je echt schade toebrengt.

Casino +21 Sportweddenschappen +18 Gok met mate ! Gokhulp