Wie wordt de topscorer EK 2020 – 2021 : wij zetten alle kansmakers op een rij!

Commerciële inhoud | Alleen nieuwe klanten | 18+

Heb jij al een vermoeden wie de topscorer EK 2020 – 2021 zal worden of wil je eerst wat meer inzichten verwerven? Op deze pagina onderzoeken we welke topscorers in de running zijn op basis van vorige competities en overwinningen.

Wedden op Topscorer van EK 2020: onze geselecteerde bookmakers

In het onderstaande overzicht vind je onze mening over de verschillende bookmakers:

Bookmaker Voordelen Registreer je
Circus

circus ek 2020

Veel voetbalwedstrijden, aanbiedingen en acties [bcblocks type=”CTA” template=”1″ operator=”circus” text=”Bezoek Circus”]
Ladbrokes

ladbrokes uitslagen eredivisie

Live stream center, gratis weddenschap nieuwe spelers, Last minute weddenschappen [bcblocks type=”CTA” template=”1″ operator=”ladbrokes” text=”Bezoek Ladbrokes”]
Betway
betway ek 2021
BetYourWay met de bet builder [bcblocks type=”CTA” template=”1″ operator=”betway” text=”Bezoek Betway”]
Unibet

unibet uitslagen eredivisie

Statistieken, wedgidsen, Unibet TV [bcblocks type=”CTA” template=”1″ operator=”unibet” text=”Bezoek Unibet”]
betFIRST

betfirst uitslagen eredivisie

betFIRST TV, Cash Out, Add2Bet [bcblocks type=”CTA” template=”1″ operator=”betfirst” text=”Bezoek Betfirst”]

EK 2020 – 2021 : kansen voor de volgende wedstrijden

[bcblocks type=”Sports – Event List” template=”1″ sport_sport=”1″ sport_outcome_type=”1×2″ sport_tournament=”50″ tournament_id=”12715″ sport_events_number_limit=”5″]

Topscorers EK 2020 – 2021: favorieten

Er zijn verschillende favorieten voor topscorer EK 2020, alsook heel wat meningen over wie de gouden schoen van 2020 zal winnen. Wij werpen een blik op de vijf beste topscorers van dit moment die ook het meest potentieel hebben om geweldig te scoren op het EK van 2020.

In onderstaand overzicht vind je onze voorspellingen voor de topscorer EK 2020:

⚽ Lionel Messi

Al voor de zesde keer is Lionel Messi topscorer in het Champions-League seizoen met 36 doelpunten. Andere topscorers kwamen zelfs niet in de buurt van Messi. De enige die een bedreiging kon vormen voor Messi was Kylian Mbappé, de spits van Paris Saint-Germain. Hij scoorde maar liefst 32 keer in totaal.

Messi maakte twaalf doelpunten en had hier slechts 837 minuten voor nodig. Toch levert deze prestatie Messi geen record op aangezien Cristiano Ronaldo al zeven keer tot topscorer gekroond werd. Daarnaast werd Messi onlangs ook nog voor de zesde keer topscorer voor La Liga en hiermee evenaarde hij het record van Telmo Zarra uit 1953.

Lionel Messi is een speler die we zeker in de gaten moeten houden tijdens het EK 2020. Het zou ons namelijk niet verbazen moest hij ook de topscorer van de Euro 2020 worden.

Wie wordt de topscorer EK 2020 - 2021 : wij zetten alle kansmakers op een rij! 1

⚽ Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo is ondertussen al 34 en is dus niet meer de flitsende plank van enkele jaren geleden. Hij heeft wat aan snelheid ingeboet, maar fysiek is hij nog steeds superfit. Ronaldo heeft een echte winnaarsmentaliteit en het is net dankzij deze houding dat hij al zoveel bereikt heeft.

Ronaldo is een speler die altijd veel reacties uitlokt. Hij wordt door velen geprezen omwille van zijn onmiskenbare talent en door anderen afgekeurd omwille van zijn enorme ego.

Hij was de winnaar van de Euro 2016 met Portugal en eigenaar van 10 Champions Leagues en landstitels met Real Madrid en Manchester United. Of hij ook topscorer EK 2020 zal worden is nog maar de vraag, maar dit behoort wel zeker tot de mogelijkheden.

⚽ Robert Lewandowski

Robert Lewandowski werkte vier jaar lang succesvol samen met Bayern München, maar daar lijkt nu een einde aan te komen. Volgens verschillende bronnen heeft hij nood aan verandering en Real Madrid zou een mogelijke bestemming kunnen zijn.

In 2014 kwam Lewandowski over van Borussia Dortmund en sindsdien was hij goed voor 151 treffers in 194 officiële duels voor Bayern. Hij werd twee keer topscorer van de Bundesliga en hij werd vier keer op rij kampioen van Duitsland met Bayern.

⚽ Luka Jović

Jović, de spits uit Servië, heeft al heel wat overwinningen op zijn naam staan. Vorig seizoen scoorde hij 27 doelpunten voor Eintracht Frankfurt en haalde hij de halve finales van de Europa League. Hij is momenteel één van de meest populaire spelers van Europa en maakt dus zeker kans om topscorer EK 2020 te worden.

Luka Jović heeft vele talenten op het veld. Hij is niet alleen enorm snel, maar ook zeer behendig en daar ligt net zijn kracht. De Duitse spelersbond verkoos hem tot de op één na beste speler van het seizoen in de Bundesliga. Marco Reus stond op nummer één.

⚽ Kylian Mbappé

Kylian Mbappé is een echt monument geworden in Parijs, net zoals de Eifeltoren en het Louvre. Op amper twintigjarige leeftijd is hij een echt icoon van zijn club en van zijn stad geworden. Met 22 doelpunten in 20 wedstrijden is hij de topscorer in Ligue 1.

Wat uniek is aan Mbappé is dat hij nog zo jong is en toch al zoveel gepresteerd heeft. Toen hij 17 was tekende hij al een contract voor 5 jaar waarmee hij maar liefst 100 miljoen zou gaan verdienen. Er is geen enkele andere speler die hem dit heeft nagedaan. Wat nog opvalt is zijn onwaarschijnlijke rotvaart met een topsnelheid van 38km/u.

Hij scoorde al 23 doelpunten dit seizoen, waarvan 14 in de Champions League. Dat zijn evenveel goals dan Ronaldo of Zidane in hun hele Champions-League carrière. Daarnaast zit Mbappé aan 7 doelpunten in 9 wedstrijden in de knock-out fase van de Champions League. Alleen Cristiano Ronaldo doet dit nog beter.


FAQ’s topscorer EK kansen

Welke weddenschappen bieden de bookmakers aan voor topscorer EK 2020?

Ben je van plan om een inzet te plaatsen tijdens het EK 2020? Dan kun je bijvoorbeeld kiezen om te wedden op de topscorer EK. Dit kun je doen op verschillende manieren, afhankelijk van de bookmaker die je kiest. Zet je in op de eerste doelpuntenmaker, de middenvelder, de verdediger of de algemene doelpuntenmaker? Aan jou de keuze.

Wanneer komen we te weten wie de topscorer EK 2021 is?

Om te weten wie de topscorer EK is, zullen we nog even geduld moeten hebben tot na het einde van het EK 2020. Het toernooi gaat van start op 11 juni 2021 en eindigt met een finale in Londen op 11 juli 2021.

Wie waren de topscorers van vorige kampioenschappen?

De topscorers van de vorige kampioenschappen waren Lionel Messi, Cristiano Ronaldo en Chris Wood.

Wanneer kun je het best een inzet plaatsen op de topscorer EK?

Ben je iemand die graag zoveel mogelijk winst wilt maken, dan zet je het best zo ver mogelijk vóór de wedstrijd in. Hoe vroeger je je inzet plaatst, hoe hoger de odds. Dit betekent dat je inzet meer opbrengt. Zet je in vlak vóór de wedstrijd of live tijdens de wedstrijd, dan liggen de odds het laagst en win je dus ook minder geld

Casino +21 Sportweddenschappen +18 Gok met mate ! Gokhulp