EK streaming: top 5 beste bookmakers van België

Commerciële inhoud | Alleen nieuwe klanten | 18+

Een uitstekende EK livestream is belangrijk als je een voetballiefhebber bent die ook graag een gokje plaatst. Wij gingen op zoek naar de bookmakers met de beste EK streaming zodat jij een goede keuze kan maken.

In de onderstaande tabel vind je de bookmakers met de beste EK livestream:

 

Bookmaker Voordelen Register je
Circus

EK streaming: top 5 beste bookmakers van België 1

Veel voetbalwedstrijden, aanbiedingen en acties [bcblocks type=”CTA” template=”1″ operator=”circus” text=”Bezoek Circus”]
Ladbrokes

ladbrokes ek livestream

Live Stream Center, gratis weddenschappen voor nieuwe spelers [bcblocks type=”CTA” template=”1″ operator=”ladbrokes” text=”Bezoek Ladbrokes”]
Betway
betway ek 2021
BetYourWay, verhoogde kansen [bcblocks type=”CTA” template=”1″ operator=”betway” text=”Bezoek Betway”]
Betfirst

betfirst ek livestream

Groot sportaanbod, betFIRST TV, tal van functies [bcblocks type=”CTA” template=”1″ operator=”betfirst” text=”Bezoek BetFirst”]
Bwin

bwin livestream ek

Goede odds, live wedden, mobiele website [bcblocks type=”CTA” template=”1″ operator=”bwin” text=”Bezoek Bwin”]

Ontdek hieronder een selectie van de beste kansen voor de 5 volgende wedstrijden van het EK:

[bcblocks type=”Sports – Event List” template=”1″ sport_sport=”1″ sport_outcome_type=”1×2″ sport_tournament=”50″ tournament_id=”12715″ sport_events_number_limit=”5″]

Geschiedenis EK

Supporters uit heel Europa en ver daarbuiten kijken enorm uit naar het EK 2020. Deze voetbalcompetitie werd voor de eerste keer georganiseerd in 1927 door Henri Delaunay. Hij was de secretaris-generaal van de FIFA. Het duurde echter nog tot 1960 tot het eerste echte toernooi een feit was. In 1958 startte de kwalificatie van het EK voetbal in Frankrijk. 17 landen in totaal moesten zich toen kwalificeren. De finale ging destijds door in Parijs en Marseille waar de 4 beste landen het tegen elkaar opnamen.

Sinds 1960 wordt het EK elke vier jaar georganiseerd. Het heette toen nog de Europacup voor landen. Vanaf 1980 werd er vooraf bepaald in welke landen het toernooi mocht doorgaan. Het aantal landen die mochten meespelen met het hoofdtoernooi werd uitgebreid van 4 naar 8 landen. In 1996 werden het aantal landen verdubbeld naar 16. In datzelfde jaar werd ook de ‘golden goal’ geïntroduceerd, maar die werd na twee EK’s alweer afgeschaft.

Vanaf 2000 mochten twee landen het EK organiseren en vanaf 2016 nemen 24 landen deel aan het EK.

ek 2021 streaming

Waar kun je de beste EK livestream bekijken?

Het EK 2020 zal op tal van verschillende televisiezenders live worden uitgezonden. Vandaag de dag zijn er echter ook heel wat mogelijkheden om de wedstrijden online te bekijken. Je moet dan wel eerst op zoek gaan naar bookmakers met de beste EK livestream.

Tal van Belgische bookmakers focussen zich vooral op het aanbieden van voetbalwedstrijden. Spelers die zich inschrijven op de site en een betaling overmaken, kunnen ongelimiteerd weddenschappen plaatsen en de live wedstrijden van de aanbieder bekijken.

Belangrijk bij een goede EK livestream is dat de kwaliteit optimaal is. Storingen en haperingen kunnen een bron van frustratie vormen als je naar een spannende match aan het kijken bent en al zeker als je ook een weddenschap hebt geplaatst.

Je registreren bij een goede bookmaker heeft tal van voordelen. Je kunt niet alleen de EK livestream bekijken, maar ook genieten van tal van andere sporten zoals tennis, hockey en basketbal.
Vaak krijgen nieuwe spelers speciale voordelen zoals stortingen die vermeerderd worden of gratis weddenschappen. Bovendien kun je verschillende soorten weddenschappen plaatsen waaronder ook live weddenschappen. Een goede bookmaker beschikt daarnaast ook over een goede mobiele app zodat je het EK ook op je smartphone kan live streamen.

Om het je wat gemakkelijker te maken, zetten we hieronder 5 hoog aangeschreven Belgische bookmakers op een rij die voldoen aan alle vereisten van de beste EK livestream:

  • Unibet
  • Ladbrokes
  • betFIRST
  • Bwin
  • Bingoal

Mobiel EK streaming kijken

Op mobiele toestellen de EK livestream bekijken is vandaag de dag een echte must. Waar je ook bent, je kunt altijd van op de eerste rij de beste live beelden van je favorieten wedstrijden bekijken.

De meeste bookmakers beschikken over een mobiele app die je op toestellen van Windows, iOS en Android kan installeren. Toch zijn er nog steeds bookmakers die geen app hebben gelanceerd. Dit hoeft echter nog geen probleem te zijn omdat je bij deze aanbieders evenzeer gebruik kan maken van de mobiele versie van hun website. De functies zijn dan misschien iets minder uitgebreid als bookmakers met een mobiele app, maar je kunt wel evenzeer van de EK livestream genieten.

Mobiel de EK livestream bekijken is even eenvoudig als dat je dit zou doen op je desktop. Als je al over een account beschikt, kun je gewoon via je mobiele toestel inloggen en gebruik maken van de website van de bookmaker.

Via je mobiele toestel kun je van waar dan ook genieten van het volledige aanbod. Je kunt weddenschappen plaatsen op je favoriete wedstrijd, zowel live als voor de match. En je kunt ook gewoon profiteren van alle acties en aanbiedingen van de bookmaker.

Tips EK live streaming kijken

Ben je van plan om je in te schrijven bij een bookmaker om de EK livestream te bekijken? Dan is het nuttig om rekening te houden met de volgende tips.

Bekijk grondig het aanbod

Natuurlijk zul je bij de meeste Belgische bookmakers een uitgebreid voetbalaanbod vinden waaronder ook het EK 2020. Wil je daarnaast echter ook nog op andere sporten inzetten, ga dan eerst na of deze sporten ook opgenomen zijn in het aanbod van de bookmaker alvorens je je inschrijft.

Lees eerst de voorwaarden en condities

Om de EK livestream te kunnen bekijken, moet je je vaak aan bepaalde voorwaarden en condities houden van de bookmaker. Deze kun je doorgaans terugvinden in de algemene voorwaarden op de website. Meestal moet je minstens 18 jaar oud zijn en over een bepaald minimum bedrag beschikken op je account om live te kunnen kijken. Het is verstandig om eerst alle voorwaarden goed na te lezen alvorens je een account opent.

Zijn er mobiele mogelijkheden

Als je echt van alle functies wilt kunnen profiteren tijdens het bekijken van de EK livestream, doe je er goed aan om een bookmaker te kiezen die beschikt over een praktische mobiele app. Heeft de bookmaker dit niet, test dan eerst uitgebreid of de mobiele website van de bookmaker voldoet aan al je wensen.

Casino +21 Sportweddenschappen +18 Gok met mate ! Gokhulp