Wie zijn de favorieten EK 2020 (2021) en wie maakt geen schijn van kans?

Commerciële inhoud | Alleen nieuwe klanten | 18+

Zowel de supporters als de bookmakers hebben hun favorieten EK 2020. De grote vraag is natuurlijk wie er de grote eindwinnaar zal worden. Gok jij steevast op een topper zoals Frankrijk of geef jij ook de underdogs een kans?

Wie zijn de favorieten van de EK 2020 – 2021 ?

Op deze pagina kom je te weten welke favorieten EK 2020 wij het hoogste inschatten en welke niet.

Odds favorieten EK 2020 – 2021

Circus

circus ek 2020

Ladbrokes

ladbrokes euro 2021

Betway

betway ek 2021

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿
Odds Engeland
1,80 1,80 1,82
🇮🇹

Odds Italië

1,90 1,95 1,98
Alle noteringen [bcblocks type=”CTA” template=”1″ operator=”circus” text=”Bezoek Circus”] [bcblocks type=”CTA” template=”1″ operator=”ladbrokes” text=”Bezoek Ladbrokes”] [bcblocks type=”CTA” template=”1″ operator=”betway” text=”Bezoek Betway”]

Kansen 08/07/2021

Favorieten EK 2020 – 2021 onze top 5

Wie zijn de favorieten EK 2020 (2021) en wie maakt geen schijn van kans? 1 België : Fifa ranking 1

Natuurlijk willen wij ons eigen land steunen en met recht en rede. Voor velen is België nog steeds een underdog, maar het Belgische team heeft al meermaals bewezen dat ze enorm straf kunnen spelen. Tijdens het vorige Wereld Kampioenschap eindigden ze maar liefst op de derde plaats en ook nu spelen ze alleen maar goede wedstrijden. We zetten België dan ook met volle overtuiging in onze top 5 favorieten EK 2020.

Wie zijn de favorieten EK 2020 (2021) en wie maakt geen schijn van kans? 2

Wie zijn de favorieten EK 2020 (2021) en wie maakt geen schijn van kans? 3 Zwitserland : Fifa ranking 13

Daarnaast schatten we Zwitserland ook erg hoog in en plaatsen we deze ploeg met veel enthousiasme in onze top 5 favorieten EK. Het Zwitserse team komt sterk uit de hoek en doet het momenteel ook zeer goed in de kwalificatie voorrondes met een overwinning tegen Georgië en een gelijkspel met Denemarken.

In het team van Zwitserland zitten heel wat talentvolle spelers zoals Shaqiri en Xhaka. Onze verwachtingen voor Zwitserland zijn alvast hoog gespannen.

Wie zijn de favorieten EK 2020 (2021) en wie maakt geen schijn van kans? 4 Portugal : Fifa ranking 5

Ook Portugal verdient een vermelding in onze favorietenlijst. Op het vorige EK van 2016 deden ze het bijzonder goed en ook op het EK 2020 verwachten wij sterke resultaten van de Portugezen. En ook tijdens het Wereld Kampioenschap van vorig jaar boekten ze mooie uitkomsten.

Cristiano Ronaldo is nog steeds een top favoriet en een grote naam in het Portugese team. Hij presteert nog steeds erg goed al ook wordt hij ondertussen al een jaartje ouder. Wij schatten de kansen van Portugal alvast hoog in op het komende EK 2020.

Wie zijn de favorieten EK 2020 (2021) en wie maakt geen schijn van kans? 5 Nederland : Fifa ranking 16

Onze Noorderburen deden helaas niet mee aan het WK in Rusland, maar wij verwachten dat ze zich gaan herpakken tijdens het komende EK. De Nederlandse ploeg staat sterk in zijn schoenen. Dit kun je ook merken in de kwalificatie rondes die nu bezig zijn. Wij verwachten dat Nederland en Duitsland uit Groep C zullen doorgaan naar het EK en dat Nederland het erg goed gaat doen.

Wie zijn de favorieten EK 2020 (2021) en wie maakt geen schijn van kans? 6Engeland : Fifa ranking 4

Engeland is één van de beste teams uit de voetbalgeschiedenis. Het is dan ook geen verrassing dat Engeland tot onze top favorieten EK 2020 behoort. De Engelse ploeg geraakte zonder al te veel problemen in de halve finale van het WK 2018 en wij verwachten dat ze ook bijzonder goed gaan scoren op het nakende EK 2020. Tot nu toe zijn ze alvast heel goed bezig in de kwalificatie voorrondes.

Deze landen zijn geen favorieten EK 2020 – 2021

We hebben nu onze favorieten EK 2020 op een rijtje gezet, maar er zijn ook landen die we minder hoog inschatten. Ook deze landen bespreken we graag met jou.

Wie zijn de favorieten EK 2020 (2021) en wie maakt geen schijn van kans? 7 Duitsland : Fifa ranking 12

Op dit moment hebben we minder hoge verwachtingen van Duitsland. Enkele jaren geleden was Duitsland één van de beste teams van Europa, maar dat ligt nu toch al een tijdje anders. Ze wonnen het EK 2014, maar ze misten hun kans op het WK 2018 met een grote nederlaag.

Wij betwijfelen ten zeerste of ze op zo’n korte tijd al terug op hun vroegere niveau gaan kunnen spelen en verwachten dat dit niet meteen het geval zal zijn. Duitsland heeft zeker nog potentieel, maar het EK 2020 komt er al snel aan en dat betekent dat ze waarschijnlijk niet voldoende tijd hebben om zich volledig te herpakken.

In de kwalificerende voorrondes wonnen ze onlangs tegen Nederland met 3-2, maar dat betekent nog niet dat ze ook ver gaan geraken op het EK 2020. Wij voorspellen dan ook dat de Duitsers ons niet gaan verbazen met een overwinning.

Wie zijn de favorieten EK 2020 (2021) en wie maakt geen schijn van kans? 8 Spanje : Fifa ranking 6

Spanje wordt door velen gezien als één van de echte top favorieten en wij kunnen wel begrijpen waarom. Ze doen het momenteel goed in de groepsfase en ze hebben in het verleden heel sterke wedstrijden gespeeld. Toch hebben ze nog niet zolang geleden verloren van Kroatië en Engeland en eigenlijk verbaasd ons dat niet echt.

Het team van Spanje staat allang niet meer zo sterk als vroeger en daarom verwachten wij geen bijzonder indrukwekkende prestatie op het EK 2020. De spelers van Spanje zijn niet meer de besten omdat er veel spelers die vroeger heel goed presteerden, momenteel met pensioen zijn.

Wij verwachten dan ook niet meer dezelfde top prestaties van 10 jaar geleden, maar eerder gematigde resultaten. Begrijp ons niet verkeerd, Spanje is nog steeds een sterke ploeg, maar we schatten hen niet meer zo hoog in als een tijd geleden. Vandaar dat wij Spanje niet in onze favorietenlijst hebben opgenomen.

Wie zijn de favorieten EK 2020 (2021) en wie maakt geen schijn van kans? 9 Italië : Fifa ranking 7

Italië is een twijfelgeval, maar toch zetten we de Italianen in onze niet-favorieten lijst. In het verleden waren de Italianen erg sterk, maar we hebben de indruk dat ze de laatste tijd steeds zwakker aan het worden zijn. Hoewel ze tijdens de kwalificatie voorrondes voorlopig goed bezig zijn, geloven we toch niet echt dat Italië hoog gaat scoren tijdens het EK 2020.

We mogen namelijk niet vergeten dat de Italiaanse ploeg niet mocht deelnemen het WK 2018. Ook de wedstrijden die ze daarna speelden waren niet erg indrukwekkend. Wij verwachten daarom dat Italië ons niet gaat imponeren op het EK 2020.

⚽ IJsland

IJsland is een typische underdog als het op voetbal aankomt. Ze scheerden nog geen hoge toppen, maar ze maakten het sommige andere sterke teams zoals Engeland wel erg moeilijk. Tijdens het EK 2016 hebben de IJslanders er immers voor gezorgd dat het Engelse team werd uitgesloten en dat is op zich wel al een prestatie.

Schatten we de kansen van IJsland hoog in op het EK 2020? Daar moeten we helaas ‘nee’ op antwoorden. IJsland verloor alle wedstrijden in de Nations League en we denken niet dat ze als winnaar uit de groepsfase gaan komen met toppers zoals Frankrijk en Turkije in hun poule.

Om deze redenen zetten we IJsland niet in onze favorieten lijst. Hier en daar behalen ze wel goede resultaten, maar zeker niet voldoende om het EK 2020 te halen.

⚽ Kroatië

Kroatië wordt door velen gezien als een favorieten team en dat heeft vooral te maken met hun sterke prestatie tijdens het WK van 2018. Ze stonden toen samen in de finale met Frankrijk en toonden dat ze beter waren dan Engeland.

Toch presteerden de Kroaten helaas niet meer zo goed na hun succes op het WK. In de kwalificatie voorrondes maakten ze wel al twee kleine overwinningen tegen Azerbeidzjan en Wales, maar dat wilt nog niet veel zeggen. Het team van Kroatië won maar 1 wedstrijd op 4 in de Nations League en dat vinden wij niet erg imposant.

Casino +21 Sportweddenschappen +18 Gok met mate ! Gokhulp