Doe nu je EK 2020 – 2021 voorspellingen: welke ploeg behaalt de overwinning?

Commerciële inhoud | Alleen nieuwe klanten | 18+

Welke EK 2020 voorspellingen ga jij doen? Ben je een echte voetbalkenner die van alles op de hoogte is? Of hangen je voorspellingen af van de bookmakers? Twijfel niet langer en ga eerst door onze handige gids met de beste tips en informatie.

Voorspellingen EK 2021 : welke sites voor wedden ?

[bcblocks type=”Operator List” template=”1″ limit=”5″ cta_text=”Bezoek %operator%”]

EK 2020 – 2021 voorspellingen : beste noteringen

Ontdek de beste kansen voor de volgende 5 wedstrijden

[bcblocks type=”Sports – Event List” template=”1″ sport_sport=”1″ sport_outcome_type=”1×2″ sport_tournament=”50″ tournament_id=”12715″ sport_events_number_limit=”5″]

EK 2020 – 2021 voorspellingen: tips en voorspellingen

De EK voorspellingen komen er weer aan met het EK van 2020 in het vooruitzicht. Dit zorgt voor extra veel wedplezier aangezien dit een belangrijke en speciale editie is voor Europa. Tal van voetbal- en andere sportliefhebbers supporteren voor hun favoriete team of zetten massaal in op de underdog. Ben jij er nog niet goed uit welke EK voorspellingen je wilt doen? Dan informeren wij je met veel plezier over de beste weddenschappen zodat jij de beste resultaten kan bereiken.

Om veilig en verantwoord te wedden, is het belangrijk dat je goed op de hoogte bent van de regels en voorwaarden van de aanbieder. Deze voorwaarden zetten wij allemaal voor jou op een rij alsook welke soorten inzetten je kan doen. In onze handleiding met de verschillende soorten weddenschappen kun je nog meer handige tips terugvinden.

EK 2020 voetbal wedden: voorlopige resultaten

De voorrondes van het EK 2020 zijn al volop bezig. Van maart 2019 tot november 2019 zullen de kwalificatierondes gespeeld worden. Er zijn 55 landen in totaal die worden opgedeeld in 10 groepen (van A tot J). Deze spelen tegen elkaar per groep. De beste twee landen van elke poule mogen meespelen in het EK van 2020.

De andere vier landen worden geselecteerd uit de play-off’s. De winnaars van de Nations League, die volgend jaar in maart worden bekend gemaakt, vullen de overige 4 plaatsen in. Er zijn dus 24 landen in totaal die deelnemen aan het EK van 2020.

Als je naar de groepen gaat kijken, zie je dat België in groep I zit samen met Rusland, Schotland, Cyprus, Kazachstan en San Marino. De eerste drie wedstrijden zijn gewonnen door de Belgen met 3-0 tegen Kazachstan, 2-0 tegen Cyprus en 3-1 tegen Rusland. Dat ziet er dus al heel goed uit voor onze Rode Duivels. Maar er moeten natuurlijk nog 7 wedstrijden gespeeld worden. Alles is dus nog mogelijk.

voorspellingen ek 2020

Voorbeeld duel Spanje versus Zweden: EK 2020 voorspellingen

Zowel Spanje als Zweden zijn twee sterke ploegen en dat bewijzen ze ook tijdens de eerste speelrondes van de kwalificatie. Spanje won tot nu toe al drie keer met 4-1 tegen de Faeroër Eilanden, met 2-0 tegen Malta en met 2-1 tegen Noorwegen.

Zweden deed het tot nu toe ook al erg goed met twee overwinningen en één gelijkspel. De Zweden wonnen met 3-0 van Malta, speelden gelijk met 3-3 tegen Noorwegen en wonnen met 2-1 tegen Roemenië.

Als Spanje en Zweden tegenover elkaar komen te staan, zal het een zeer spannend duel worden. Wij voorspellen dat Spanje gaat winnen omdat zij in het verleden al meer gepresteerd hebben, maar Zweden zou eventueel ook als verrassing uit de hoek kunnen komen.

Voornaamste voetballers EK 2020

De belangrijkste spelers van de Euro 2020 komen uiteraard uit de meest favoriete ploegen. Dit zijn Frankrijk, Engeland, Duitsland, België en Spanje. Natuurlijk hopen wij stiekem dat België het EK 2020 zal winnen en dit zou zeker goed mogelijk kunnen zijn. Als we terugblikken op het indrukwekkende WK dat ze in 2018 gespeeld hebben, geven we onze Rode Duivels met toppers als Eden Hazard en Kevin de Bruyne een goede kans.

Duitsland is al wat moeilijker om te beoordelen. Het Duitse team heeft zeker al bewezen dat ze erg sterk staan, maar op het WK in Rusland deden ze het niet zo goed. Toch is het mogelijk dat ze zich volgend jaar herpakken, mede dankzij spelers zoals Toni Kroos en Joshua Kimmich . Hun eerste twee wedstrijden in de kwalificerende rondes verliepen alvast goed met twee overwinningen.

Ook voor Spanje zijn de verwachtingen hoog gespannen. Ze geraakten tot in de achtste finales van het WK in Rusland en ook tijdens het EK 2020 verwachten we goede resultaten met talenten zoals Sergi Gomez en Sergio Canales.

De twee meest belovende landen zijn uiteraard Frankrijk en Engeland. Wij zien deze twee landen dan ook als de grootste kanshebbers in onze EK 2020 voorspellingen. De Fransen waren de grote overwinnaars op het WK 2018 met topspelers zoals Kylian Mbappé en Antoine Griezmann. Ook de Engelsen staan erg sterk met fantastische verdedigers: Danny Rose en Kyle Walker.

Bij de diverse bookmakers zul je merken dat je een heleboel inzetten kan plaatsen. Je kunt inzetten vóór aanvang van de wedstrijd waardoor je geniet van hogere noteringen, maar je kunt uiteraard ook live tijdens de wedstrijd inzetten als je graag de spanning wilt opvoeren. Verder heb je nog tal van andere mogelijkheden zoals wedden op één bepaalde speler, het aantal goals of de topscorer.

De beste EK 2020 tips: favoriete ploegen en underdogs

We kennen ondertussen de absolute favoriete teams waaronder Engeland en Frankrijk. Deze landen maken een grote kans op de overwinning als we afgaan op hun voorgaande prestaties. Toch is het belangrijk om ook de underdogs goed in de gaten te houden als je een succesvolle weddenschap wilt plaatsen. België deed het bijvoorbeeld verrassend goed op het WK in Rusland in 2018, maar ook Kroatië en Nederland kunnen kans maken op de overwinning.

Welke EK 2020 voorspellingen je gaat doen is natuurlijk volledig aan jou. Weet wel dat als je op minder voor de hand liggende landen gaat inzetten, je een hogere winst kan scoren. Het nadeel is natuurlijk dat je kansen om te winnen dan wat lager liggen. Een goede tip is om de kwalificatie rondes aandachtig op te volgen en op die manier goed te observeren welke teams verrassend goed spelen en welke niet.

Belangrijkste weddenschappen Euro 2020 – 2021

Wil je wedden op EK 2020? Dan heb je verschillende mogelijkheden. Hieronder sommen we de voornaamste soorten weddenschappen voor je op:

 • Aantal doelpunten
 • Groepswinnaar
 • Finale winnaar EK 2020
 • Beste goalscorer

Wil je meer informatie over de verschillende soorten weddenschappen? Dan kun je hier terecht.

Inzetten op groepen: EK 2020 tips

De kwalificatievoorrondes naar aanloop van het EK 2020 worden opgedeeld in tien poules:

 • Groep A: Bulgarije, Engeland, Tsjechië, Kosovo en Montenegro
 • Groep B: Servië, Portugal, Oekraïne, Litouwen en Luxemburg
 • Groep C: Estland, Nederland, Duitsland, Noord-Ierland en Wit-Rusland
 • Groep D: Georgië, Zwitserland, Denemarken, Ierland en Gibraltar
 • Groep E: Hongarije, Kroatië, Wales, Slowakije en Azerbeidzjan
 • Groep F: Roemenië, Spanje, Zweden, Noorwegen, Malta en Faeröer
 • Groep G: Slovenië, Polen, Oostenrijk, Israël, Macedonië en Letland
 • Groep H: Albanië, Frankrijk, IJsland, Turkije, Moldavië en Andorra
  Groep I: Cyprus, België, Rusland, Schotland, Kazachstan en San Marino
 • Groep J: Griekenland, Italië, Bosnië-Herzegovina, Finland, Armenië en Liechtenstein

Per groep mogen de twee beste landen die als winnaar uit de bus komen doorgaan naar het EK. In totaal zullen er dus twintig landen uit de poules geselecteerd worden.

Hier volgen onze EK voorspellingen voor de winnaars van de groepen:

 • Groep A: Bulgarije, Engeland
 • Groep B: Portugal, Servië
 • Groep C: Duitsland, Nederland
 • Groep D: Denemarken, Zwitserland
 • Groep E: Hongarije, Kroatië
 • Groep F: Zweden, Spanje
 • Groep G: Oostenrijk, Polen
 • Groep H: Turkije, Frankrijk
 • Groep I: Rusland, België
 • Groep J: Finland, Italië

EK 2020 – 2021 voorspellingen: zet in op de play-off’s

Naast de EK-kwalificatierondes zijn er ook nog de play-off’s waar de laatste vier landen geselecteerd worden die mogen deelnemen aan de Euro 2020. De winnende landen van de Nations League, waarvan de uitslag bekend is in maart 2020, zullen doorgaan naar de Euro 2020.

In totaal zijn er zestien landen die opgedeeld worden in 4 groepen:

 • League A: Nederland, Zwitserland, Engeland, Portugal
 • League B: Denemarken, Oekraïne, Zweden, Bosnië-Herzegovina
 • League C: Noorwegen, Schotland, Finland, Servië
 • League D: Macedonë, Wit-Rusland, Kosovo, Georgië

Onze EK 2020 voorspellingen:

 1. Nederland
 2. Denemarken
 3. Finland
 4. Wit-Rusland

Zet in op 16 rondes: Euro 2020 voorspellingen

Van 12 tot 30 juni 2020 zullen er per dag vier wedstrijden doorgaan waarvan de eerste wedstrijd in Rome wordt gehouden. De andere wedstrijden worden georganiseerd in Bilbao, Bucharest, Londen, Dublin, Kopenhagen, Amsterdam, Glasgow en Budapest. De beste landen zullen verdergaan naar de knock-out fase.

Onze EK 2020 voorspelling voor deze fase is:

 1. Italië
 2. Spanje
 3.  Portugal
 4.  Nederland
 5. Frankrijk
 6.  Engeland
 7. België
 8.  Duitsland

Inzetten op de kwart finale

De volgende fase van het EK is de kwart finale. Deze wedstrijden zullen doorgaan in München, Rome, Bakoe en Sint-Petersburg. Wij geloven nog steeds in de sterkste en meest favoriete teams. Vandaar deze EK voorspelling van de kwart finale:

 1. Spanje
 2. Engeland
 3. Frankrijk
 4. België

In deze landen zien wij het meeste potentieel om te winnen, hoewel Duitsland, Nederland, Kroatië en Italië ook een goede kans maken.

Inzetten op de semi-finale EK 2020

Net zoals de eindfinale, wordt ook de semi-finale uitgevoerd in het Londense Wembley Stadion. Onze favoriete top 4 is enorm sterk en dat maakt onze voorspelling voor de semi-finale er niet gemakkelijker op.
Na even wikken en wegen gaan we voor Frankrijk aangezien zij al meer dan eens hun winnaarscapaciteiten bewezen hebben. Op de tweede plaats gunnen we het onze Rode Duivels van harte en zeker na hun sterke prestatie op het WK van Rusland vorig jaar.

Wie wordt de winnaar van het EK 2020?

Hoe sterk we Frankrijk ook vinden, toch kiezen we voor België als de uiteindelijke winnaar van het EK 2020. De grootste favoriet Frankrijk kan volgens ons niet blijvend aan de top staan. Kijk maar naar Duitsland die in het verleden ook keer op keer won, maar nu veel minder goed presteert.
Volgens ons maakt België als underdog de beste kans aangezien het Belgische team de beste mentaliteit en talenten bezit en natuurlijk gunnen we het de Rode Duivels van harte!

EK 2020 voorspellingen: zo plaats je de beste weddenschap

Als online gokker heb je heel wat mogelijkheden om in te zetten op het EK 2020. Afhankelijk van de bookmaker die je kiest, zijn er diverse inzetten die je kan doen:

 • Aantal doelpunten
 • De finale 2020 winnaar
 • Top goalscorer
 • Groepswinnaar,…

En dat is nog lang niet alles. Verder heb je vaak nog de keuze om een enkelvoudige of meervoudige weddenschap te plaatsen en krijg je ook de mogelijkheid om pre-match of live in te zetten. Hoe verder je voor de start van de wedstrijd een inzet doet, hoe hoger de noteringen zijn en dus hoe meer winst je eventueel kan maken. Toch zetten heel veel spelers liever live in omdat dit voor meer opwinding zorgt en omdat je op die manier meer inzichten in de wedstrijd hebt.

Een goede raad die we kunnen meegeven aan beginnende gokkers is dat je het beter zo simpel mogelijk maakt. Plaats nog niet meteen een ingewikkelde weddenschap en houd ook je inzet binnen de perken. Het belangrijkste is nog steeds dat je er plezier aan beleeft en niet met een lege bankrekening achter blijft.

Casino +21 Sportweddenschappen +18 Gok met mate ! Gokhulp